Banka sorunu yardımcı olurmusunuz ?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
hanımlar bir bankada maaş hesabım var fakat tayinim çıktı başka bir ilçeye . Gideceğim yerde aynı bankayla anlaşmalı bu durumda benim tekrar gideceğim yeni görev yerinde hesap açtırmama gerek var mı ? Bu konuda bılgısı olan bana cevap verebilir mi ? bir an önce bilgi edinip işlerimi halletmem lazım yardımınıza ıhtıyacım var.

hanımlar bir bankada maaş hesabım var fakat tayinim çıktı başka bir ilçeye . Gideceğim yerde aynı bankayla anlaşmalı bu durumda benim tekrar gideceğim yeni görev yerinde hesap açtırmama gerek var mı ? Bu konuda bılgısı olan bana cevap verebilir mi ? bir an önce bilgi edinip işlerimi halletmem lazım yardımınıza ıhtıyacım var.
Hayır, o bankadaki hesap numaranızı verirsiniz; onlar maaş hesabı olarak bildirirler zaten.

Benim maaşım Halk Bank'a yatıyordu. Tayin olunca yine aynı banka devam etti ama o şehirde yeniden hesap açtırdılar.
Aynı şehirde ise gerek olmayabilir

kesin bilgi mi hanımlar bi yanlışlık yapmayayım merkeze geri gitmem çok zor çünkü.

Zaten açık bi hesabınız yok mu? Neden geri gideceksiniz?

Benim maaşım Halk Bank'a yatıyordu. Tayin olunca yine aynı banka devam etti ama o şehirde yeniden hesap açtırdılar.
Aynı şehirde ise gerek olmayabilir

aynı şehırın başka bir ilçesi .Banka gene aynı bu durumda ne olur hesap açtırmam gerekecek mı yoksa aynı hesabımı kulanacagım.

İşyerini arayıp sorsana telefonla. En doğruyu onlar söyler

İlçede aynı bankanın şubesi var mı ki? Yoksa zaten eski hesaba yatacak demektir.

Hem merkezde hem ilçede şubesi varsa bilemem

Hesap nakil işlemi yapabiliyorlar bildiğim kadarıyla, 1 dilekçe veriyorsunuz istediğiniz şubeye nakil oluyor hesabınız.

Ben de aynı bankanın başka şubesinden hesap açmak durumnda kaldım. Aradığınızda hangi şubeden almanız gerektiğini söylerler zaten.

Yeni hesap evet açacak ama eski hesabina bağlantılı yani nasıl desem sen banka ya git hesabını açtır tayinim çıktı de onlar gereken işlemi yaparlar

Bizim bankada başka bir şubedeki hesabınızdan para çekince masraf çıkıyor mesela. Tüm bankalarda böyle mi bilmiyorum tabi. Belki onla alakalı bir sorun yaşanabilir.

Ben aynı ilçenin bi km uzağında ki başka yere tayin oldum yeni hesap açtırdım. Bu senenin başıydı.

teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız için en iyisi işi sağlama alıp yeniden hesap açtırmak olacak.

Back
X