Banka Soygunculuğu ( Hesap İşletim Ücreti)

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Arkadaşlar bankalar resmen soyguncu sadece adı banka

2 ay içerisnde 3 farklı banka tarafından hesap işletim ücreti adı altında hesaplarımdan para alındı

her ne kadar ufak meblağlar gibi adlandırsalarda hiç de ufak değil bir banka 50TL Bir diğeri 80TL En son ki de 16TL kesti.

K.kartı aidatlrının bir şekilde geri dönüşümü oluyor ama bunların hiç bişekilde olmuyorda gerekli itirazlarda bulundum dilekçe yazdım ama sonuç sıfır

Hakkımı helal etmiyorum haksız kazanç çünkü bu

hesabına 2 adet otomatik ödeme talimatı verirsen hesap işletim ücreti kesmiyorlar. aynı şey benimde başıma gelmişti. itirazlarım bir işe yaramadı. bankacı bana "2 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz hesabınızdan para kesilmez" dedi bende mecbur verdim ve artık para kesilmiyor.

tüketici hakları hakem heyetine başvurdun mu arkadaşım???
yok cnm ama burası Türkiye bişey çıkacağını sanmıyorum
zamanın da kredi çekilince alınan dosya masrafının geri verileceği söyledi bi arkadaşım denedi kızcağız yaptığı masrafla kaldı

Canım bundan sonra kesilmeyecek ama artık kesilen kesildiği için bi çare yok

bende tüm hesaplarımı kapattım en kesin çözümü bu

bu zaten herkesin başına geliyorki, her banka bunu vadesiz mevduvat hesabınızdan alıyor benimde 2 kez başıma geldi, tüketicie hakları hakem heyetine başvurursam alabileceğim söylendi fakat uğraşmadım,
maaş hesaplarından alamıyorlar hesap işletim ücretini eğer bir paranız varsa maaş hesabına yatırın
birde yeşil sermaye bankaları almıyor bu ücreti hangi hesap olursa olsun otomatik ödeme talimatı bile vermenize gerek yok
hayır bir insanın kaç fatura olurki kaç tane otomatik talimatı vercez

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…