Bankacı arkadaşlar acil bakabilir misiniz?

Seridina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
10.397
21.029
398
35
Kısa yazacağım. Bireysel emeklilikten çıkmak için bir linke tıkladım fakat linkte benim bilgilerimin yanlış olduğu söylendi. Arkadaşlarımın da başına aynı şey gelince araştırdık ve bir tel no bulduk. Operatör sizi yönlendiriyor. Bana aradığım numaranın tc kimlik nosu ile uyuşmadığı söylendi. Bir numara söyledi ( 4 gibi mesela) Bu numaraya basarsanız kayıtlı numaraya şifre gidecek dendi ve bende bir anda nasıl olduysa basmış bulundum. Sonra teli hemen kapattım. Yani anlayacağınız benimle alakası olmayan bir numaraya besten çıkması için bir şifre gitti ama o tel no bana ait değil. Bilgisi olan var mı? Bu durumda ne olur?
Edit: Karışık anlattım sanırım. Kusura bakmayın. Çok paniklemiş durumdayım. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Hep meşgul.

Linklere güvenip de iş yapmayın lütfen. Çoğu link dolandırıcılara ait sizin bilgilerinize ulaşmak için uyuşmuyor diye uyarı veriyor ki siz bilgilerinizi yazın ve onlar ele geçirsinler. Yapmayın.
Şifre giden kişi şifreyi etkinleştirmedikçe birşey olmaz.

Bireysel emeklilik yaparken telefon bilginiz yanlış girilmiştir.Öncelikle hangi banka aracılığı ile yapıldığını biliyorsanız bankaya gidiyorsunuz.Müşteri hizmetleri servisine dilekçe veriyorsunuz bireysel emeklilik telefon bilgim yanlış olduğundan şu numaralı telefon ile güncellenmesini talep ediyorum diye.Bankacı arkadaşlar bireysel emeklilik şirketine mail atıyor ve gerekli güncelleme 1 gün içinde yapılıyor.Ondan sonra tekrar bireysel emeklilik müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.Konu eski imiş ama gene de yazmak istedim.Belki birisine faydası olur.

Back
X