Bankaci arkadaslar bakabilir mi lutfen?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
39
Gunaydin herkese,
Aylarca suren cabalarim sonucu kullandigim dort kredi kartinin ucunun borçlarını sifirladim. Tek kartim kaldi cuzi bir borçla. O karti da bankadan rica ettim yillik aidati olmayan bir karta cevirdiler.
Yenisi geldiginde cep subeden kontrol ettim eskisinin bilgilerinin altinda kapali yaziyordu. Ve cuzi borç yeni gelen kartin altindaydi. Dun hesap kesim tarihiydi kartin. Bir alisveris daha yaptim yuklu miktarda. Dun acik provizyonda gorunuyordu islem.
Bu sabah ekstrem geldi kontrol ettim. Eski kucuk miktardaki borcu yok. Cep subeye girdim donem icin işlemlere, kart hareketlerine her yere baktim dun yaptigim harcama da gorunmuyor. Soyle soyleyeyim dun yaptigim harcama kesinlikle yapilmamis gibi. Limitim bile harcama oncesi seklinde.
Böyle bir durumda musteri hizmetlerini aramam gerekiyor evet ama bunun olabilirligi var mi sormak istiyorum.
Tam da borçlarımı guc bela bitirdigim donemde tekrar kart sikintisi yasamak istemiyorum.
Cevap veren arkadaslara tesekkur ederim...

Sence soyguncu bankalar onu senin yanina birakir mi :) illaki alirlar. Bence sen sor kesinlikle bankana

Alışveriş yaptığınız kart numarasıyla internet bankacılığından baktığınız kart numarası aynı mı baktınız mı?

Alışveriş yaptığınız kart numarasıyla internet bankacılığından baktığınız kart numarası aynı mı baktınız mı?
Evet defalarca kontrol ettim. Zaten yalnizca tek kartim var kullanabileceğim. Buhar oldu uctu sanki yaptigim islem...

Bazen bu tür aksaklıklar olabiliyor, provizyonda da işlemlerde de gözükmeyebiliyor. Çook büyük ihtimal bir sonraki ekstreye girer.

sistemsel bir sorun olmuştur bugun baktınız mı tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…