- Konu Sahibi GunesinKizi35
ömrümde hiç faxla işim olmadı o yüzden bilmiyorum. geçen cuma günü x bankasına gidip vadesiz mevduat hesabı açtırdım. bu hesabı açtırmamın sebebi ise avona yapacağım ödemelerde vadeyi 1 aya uzatmaktı. gittim hesabı açtırırken kadına dedim ki otomatik ödeme talimatımı aktif etmek istiyorum . kadın tamam dedi fakat otomatik ödeme talimatımı açmamış . daha sonra ben bunu şöyle anladım . otomatik ödeme talimatını aktif etmesi için bende temsilci numaramı alması lazımdı. ben dalgındım derse yetişecektim yine . aklımdan çıktı. fakat ben otomatik ödeme talimatı istediğim halde onun unutması saçma gibi geldi .
her neyse az önce hesap açtırdığım şube ile görüştüm gelmeniz lazım dedi. bende gelemem sürekli dersim var dedim (ki nitekim o gün bile bir dersim iptal olmuştu ) o zaman fax çekmeniz lazım dedi . fakat ben bu fax ı nasıl çekeceğimi bilmiyorum . çünkü ömrümde hiç fax çekmedim :44::44:
her neyse az önce hesap açtırdığım şube ile görüştüm gelmeniz lazım dedi. bende gelemem sürekli dersim var dedim (ki nitekim o gün bile bir dersim iptal olmuştu ) o zaman fax çekmeniz lazım dedi . fakat ben bu fax ı nasıl çekeceğimi bilmiyorum . çünkü ömrümde hiç fax çekmedim :44::44: