Bankacı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Şöyle söyleyeyim ve abartım yok;
genelde kocalarının gelir durumuna göre maddi hediye veya para isteyenler çok olurdu.
Eğer kadın aldıtıldığını bilen bir kadın ise evet imzalamayı red ediyorlardı, bizde ister istemez o kavgalara çok şahit olduk.
Sinirden güldüğümüz zamanlar çoktu.
En acısı çok az sayıda kadın muvaffakatini sorunsuz verirdi.
Anlayacağınız intikam zamanı olarak görülüyordu

O sorunsuz verenler benim gibi saftorozlardir :D Ayy sinirlerim bozuldu :(

Şöyle söyleyeyim ve abartım yok;
genelde kocalarının gelir durumuna göre maddi hediye veya para isteyenler çok olurdu.
Eğer kadın aldıtıldığını bilen bir kadın ise evet imzalamayı red ediyorlardı, bizde ister istemez o kavgalara çok şahit olduk.
Sinirden güldüğümüz zamanlar çoktu.
En acısı çok az sayıda kadın muvaffakatini sorunsuz verirdi.
Anlayacağınız intikam zamanı olarak görülüyordu

Elime dustun herif misali..:KK48:
Gerci o kocalar da neler yasatmis kadinlara bilinmez.

Elime dustun herif misali..:KK48:
Gerci o kocalar da neler yasatmis kadinlara bilinmez.
Kadınlarda haklı aynen benim babam da bundan yıllar önce birine kefil olmuş belki 25 yıl olmuştur belkide daha fazla sonra ne oldu Tüm borç babama kalmış :( ha aklı başına gelmiş ama iş işten geçti o yüzden kadınlar çok haklı diyorum.

Ben size özel mesaj atmak istedim ama gizlilik ayarlarından dolayı atamıyorum. Neyse o zaman buradan sormak zorundayım, konu sahibinin konusunu işgal etmek istemezdim ama... Konu sahibi izninizle ben April'e bir soru sormak istiyorum sizin konunuzla direkt olarak alakalı değil.

Sanırım İzmir'de yaşıyorsunuz. Bankacısınız. Bankacılık sektörünü tavsiye eder misiniz? Ben İktisat son sınıf öğrencisiyim, İzmir'de yaşıyorum. Siz bankacılık sektöründe kariyer hedeflememizi tavsiye eder misiniz mesela bu işin içinde olan biri olarak? Birçok insan uzak dur, hiç bulaşma falan gibi söylemlerde bulunuyor bankacılık için. Siz tavsiye eder misiniz?
Şube Müdürüyüm.
Özel bir Bankadayım.
Açıkçası 1999 da başladığım işimi seviyorum evet.
Ama ben bireysel krediler personeli olarak başladım.
O bölümden de aldım yürüdüm.
Eğer gişe yetkilisi olarak başlayacaksanız arkanıza bile bakmadan kaçın. Bu kadar net. Çekilmez ve gerçekten yükselemezsiniz o pozisyondan, kendinizi göstermeniz zor. Yükselmeyecekseniz eğer bu işi yapmanın hiçbir anlamı yok.
Ama kredilerden başlangıç bir pozisyon bulurum derseniz ok..

Hepimizin "şimdiki aklım olsaydı" dediği bir nokta vardır hayatında.
Bende benimkini söyleyeyim;
Ben olsam (izmir' de olduğunuz için söylüyorum sizede)
Yaşar Holding gibi bir şirkette başlamak isterdim, oradan yükselmek.
Çok daha rahat bir iş hayatım olurdu diye düşünüyorum.

Veya ikinci bir "ben olsam" Bankaların şubelerine değil mümkünse Bölge Müdürlüklerinde bir pozisyondan işe başlamak isterdim. Yani hedef verilen değil, hedefi verenlerden olmak. Şube müdürü olmak bir avantaj değil, iyi gitmeyen bir şube performansında gemiden ilk atılacaklar bizleriz çünkü.

Neticede Bankacılık gerçekten karakter meselesi. Hergüne bir maske ve tiyatroya gider gibi gidiyorum.

Inanın ya seversiniz yada nefret edersiniz.

Şube Müdürüyüm.
Özel bir Bankadayım.
Açıkçası 1999 da başladığım işimi seviyorum evet.
Ama ben bireysel krediler personeli olarak başladım.
O bölümden de aldım yürüdüm.
Eğer gişe yetkilisi olarak başlayacaksanız arkanıza bile bakmadan kaçın. Bu kadar net. Çekilmez ve gerçekten yükselemezsiniz o pozisyondan, kendinizi göstermeniz zor. Yükselmeyecekseniz eğer bu işi yapmanın hiçbir anlamı yok.
Ama kredilerden başlangıç bir pozisyon bulurum derseniz ok..

Hepimizin "şimdiki aklım olsaydı" dediği bir nokta vardır hayatında.
Bende benimkini söyleyeyim;
Ben olsam (izmir' de olduğunuz için söylüyorum sizede)
Yaşar Holding gibi bir şirkette başlamak isterdim, oradan yükselmek.
Çok daha rahat bir iş hayatım olurdu diye düşünüyorum.

Veya ikinci bir "ben olsam" Bankaların şubelerine değil mümkünse Bölge Müdürlüklerinde bir pozisyondan işe başlamak isterdim. Yani hedef verilen değil, hedefi verenlerden olmak. Şube müdürü olmak bir avantaj değil, iyi gitmeyen bir şube performansında gemiden ilk atılacaklar bizleriz çünkü.

Neticede Bankacılık gerçekten karakter meselesi. Hergüne bir maske ve tiyatroya gider gibi gidiyorum.

Inanın ya seversiniz yada nefret edersiniz.
Soruma verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, bu sene mezun oluyorum, işsizlikle dolu bu ülkede umarım güzel bir iş bulurum.

Soruma verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, bu sene mezun oluyorum, işsizlikle dolu bu ülkede umarım güzel bir iş bulurum.
Söyleminize kesinlikle katılıyorum, işsizlik dolu. Bir sürü pırıl pırıl genç ve arayış içerisinde kıvranıyorlar.
Umarım kişisel hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz, başarılı ve mutlu olacağınız bir iş bulursunuz.

Onu tam anlamadım bir kere bakmistim ama tekrar arastiracagim basit bir şeyse eğer yapabilirim.
herşey çıkıyor ya bir gün gecikmeli ödediğin kredi kartı borcu bile
eksi hesaplar kredi limitleri vs vs
ben çok yararlı buldum detaylı döküm alacaksın ama
üye olursan zaten otomatik gönderiyo
sanırım daha da ucuz oluyo

herşey çıkıyor ya bir gün gecikmeli ödediğin kredi kartı borcu bile
eksi hesaplar kredi limitleri vs vs
ben çok yararlı buldum detaylı döküm alacaksın ama
üye olursan zaten otomatik gönderiyo
sanırım daha da ucuz oluyo

Ne kadar ki odemesi?
Güzel bir uygulama evet.

benden kredi kartından 5-6 tl kesiyorlar arada tam dikkat etmedim
banka bana paket satmış da :KK70:
sitesinde yazıyodur sanırım
ben de merak ettim bu uygulamayi. peki nereden ve nasıl yapicaz bunu. bilgi verirseniz cok sevinirim.ayrica konu sahibesi konularini kendim icin o kadar akillica ve uygun buluyorumki.

ben de merak ettim bu uygulamayi. peki nereden ve nasıl yapicaz bunu. bilgi verirseniz cok sevinirim.ayrica konu sahibesi konularini kendim icin o kadar akillica ve uygun buluyorumki.

www.findeks.com ya da calistiginiz bankanin internet sitesinden.

Eşinizin mahkeme kararıyla kısıtlanmasını isteyebilirsiniz sizi de vasi atarlarsa mal yönetimini siz yaparsınız. Ne kadar mümkün bilemiyorum ama böyle bir şey hatırlıyorum Hasatvakti Hasatvakti bakar mısın?
Evet TMK 406ya göre kısıtlanması icin mahkemeye basvurabilir, ama bunu yapacak kadar yüz göz oldunuz mu esinizle,cok iyi düsünmeniz gerekir,ben de son sınıf ögrencisiyim her seye hakim degilim henüz, yanlısım varsa affola:oops:

Evet TMK 406ya göre kısıtlanması icin mahkemeye basvurabilir, ama bunu yapacak kadar yüz göz oldunuz mu esinizle,cok iyi düsünmeniz gerekir,ben de son sınıf ögrencisiyim her seye hakim degilim henüz, yanlısım varsa affola:oops:

O duruma gelsem o kadar rezil olmaktansa boşanmayi tercih ederim doğrusu. .

Teşekkür ederim. .:)

Öncelikle konumuna taşinmamasini rica ediyorum.

Merak ettiğim bir kaç soru var.

1) Eşimin benden habersiz banka ile ilgili hiç bir işlem yapamamasini istiyorum mümkün müdür? Her attığı adımın haberi bana gelsin.

2) Kredi kartı çıkarmak istese bilgim olsun mesela.

3) Kredi çekmek istese benim imzama onayıma ihtiyaç duysun. Bunlar mümkün müdür?

Şimdi diyeceksiniz ki kendine sahip çıkamayan adamla işin ne? Hep sen mi ugraşacaksin?

Ugraşmak için değil uyanık kalmak için istiyorum.
Ufak bir gizli işi bileyim ve uyumayayim daha fazla.

Belki o hiç böyle şeylere kalkismayacak ama yine de kontrol bende olsun istiyorum.

İmkansiz mi?
eşinin ehliyetsiz yani aklı dengesinin yerinde olmadığını kanıtla veya hülya avşarın annesine yaptığı gibi çok harcama kumar gibi eylemi varsa vasisi ol senden habersiz yapamaz başka türlü onun hesapları hakkında sana bilgi dahi vermezler yasak

eşinin ehliyetsiz yani aklı dengesinin yerinde olmadığını kanıtla veya hülya avşarın annesine yaptığı gibi çok harcama kumar gibi eylemi varsa vasisi ol senden habersiz yapamaz başka türlü onun hesapları hakkında sana bilgi dahi vermezler yasak

Böyle bir şey yapamam, onu yapacak duruma gelsem boşanmayı tercih ederim. :)
Bu şekilde rencide edilmeyi haketmez koca adam.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Back
X