Bankacı hanımlar veya bilgisi olanlar bakabilir mii?

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Öncelikle herkese günaydın :)
Erkek arkadaşım peşinat biriktirip inşaat halinde bir ev aldı ev tesliminden sonra kredi çekilecek tahmini 65.000 tl kredi çekecek ancak şöyle bir sorun var kendisi özel sektörde 1250 tl maaşla çalışıyor 60 ay vade ile borcunu kapatacak gücü var (aile yardımı ile) ancak maaşı 1250 tl olduğundan kredi verirler mi ve ödeme planı şu anki maaşı kadar olacak aylık şekilde.Babasının kardeşinin maaşını ek gelir göstererek veya oturdukları evi ipotek göstererek kendi üzerine kredi alabilir ve ödeme planını aylık 1250 tl 60 ay belirleyebilir mi ?

Evli değilsiniz nişanlı değilsiniz. Sevgilinizin maddi işlerine neden bu kadar müdahil oluyorsunuz ki?

Ya bi bankaya başvursun. Belki cıkabilir. Kredi kartı geciktirmesi vs. olmadıysa eger.
Puanlama gibi kişinin kredi notu var. o düşükse cıkmaz.

Artik baska mallara ipotek konmuyo. Aldiginiz evin tapusuna konuyo. Kefil sistemi filan da yok.

daha önce kredi kullanmadıysa çıkmaz ayrıca maaşın tamamı taksit olmaz en fazla 900 taksit onaylanır

Babası ve kardeşiyle yaşıyorsa maaşının tamamı tutarında kredi olabilir diye düşünüyorum (şahsi düşüncem)

Kredi verirken sadece maaşa bakmıyor bankalar. Benim kredim de maaşımın neredeyse 2/3'ü. Ama devlet memuru olmam artı bir faktör oldu herhalde.

Direkt bankalarla görüşsün, hepsinin değerlendirme kriterleri farklı.

Evli değilsiniz nişanlı değilsiniz. Sevgilinizin maddi işlerine neden bu kadar müdahil oluyorsunuz ki?
Uzun süredir beraber olduğum (6 sene) ve iki ay sonra nişanlanacağım kişinin tabi ki maddi durumuna müdahil olabileceğim.Ayrıca bu kadar bilgi sahibi olduğuma göre demek ki aramızda bunları konuşuyoruz ve benimde bilgi edinmem için benimle bu konuları paylaşıyorsa pardon da soruya cevap vermek yerine siz niye bizimle ilgili bilgi sahibi değilken müdahil oluyorsunuz ilişkimizin boyutuna ?

Babası ve kardeşiyle yaşıyorsa maaşının tamamı tutarında kredi olabilir diye düşünüyorum (şahsi düşüncem)

Kredi verirken sadece maaşa bakmıyor bankalar. Benim kredim de maaşımın neredeyse 2/3'ü. Ama devlet memuru olmam artı bir faktör oldu herhalde.

Direkt bankalarla görüşsün, hepsinin değerlendirme kriterleri farklı.
evet babası 2 kardeşi annesi ile yaşıyor 2 kardeşi ve babası çalışıyor.Bende onların maaşını ek gelir olarak gösterip alabileceğini umuyorum hafta sonu olduğundan dolay bankaya gidemedik yarın gidip görüşeceğiz bakalım.teşekkürler

Kredi puanini öğrensin.O puana göre kredi veren bankaya başvursun.O puana kredi vermeyen bankaya başvurursa red yer ve bunu diğer bankalar da görür.O zaman kredi çıkması zor.Evi kiraya vericem desin...kredi çıkarken sorun olmaz diye eger doğru adim atarsa...

Kredi puanini öğrensin.O puana göre kredi veren bankaya başvursun.O puana kredi vermeyen bankaya başvurursa red yer ve bunu diğer bankalar da görür.O zaman kredi çıkması zor.Evi kiraya vericem desin...kredi çıkarken sorun olmaz diye eger doğru adim atarsa...
teşekkür ederim

Back
X