bankada daha önce eşim çalışmış, onun anlattığı kadarıyla "çok yoğun olduğu zamanlar oluyordu. ancak aklım hiç işte kalmazdı. iş işte yapılır kafam rahat eve giderdim" diyor.. tanıdıklardanda vardı bankacı... gözlemlediğim kadarıyla yoğun zamanlar hariç evini ihmal etmezdi, tatillere mutlaka giderlerdi...evdeki eşyaları lükstü... öle yani..
gerçi bankada çalışanlar benim gibi istediği gibi böyle nete giremez dimi :/
duymuşunuzdur halk bankası sınav yapıyor 2000 servis görevlisi alacakmış.. önceden olsa can atardım kazanmak için hayaller kurardım. ama şimdi resmen komik ama ya kazanırsam diyorum :) çünkü kendimi denemek için sınava gireceğim ve kazanırsam biliyorum kararsız kalacagım bankacılıgı öyle bir anlatıorlar ki gözüm korktu :/
suan muhasebeciyim 1000 tlye calısıyorum memnun değilim tabiki maaşmdan ama muhasebecilerede daha fazla vermiyolar burda.. cünkü alakasızz bir bölümden kızmeslek lisesi cıkışlılar bile yapabiiyor bu işi..
bankacılıgı bilen tanıdıgı olan var mıizin olayı yok mu.. sosyal faliyetlere zaman kalmıyor mu sadece banka için mi yaşar çalışanları robot gibi...
14 yıldır bankacıyım. çalışacağın durum pozisyon ve birime göre değişir. Yoğunluk olur tabi. ama sosyal yaşama fırsat kalmıyor kısmını pek anlayamadım :)
Kurumsal bir yerde çalışmak herzaman iyidir. her türlü sosyal hakkın oluyor. İzin olayı zaten yasal hakkın.
neden gözün korkuyor anlamadım millet kurumsal bi yere girmek için can atarken.
selam canım
bankacılık eskıye göre biraz değişti,oyle gecelere kadar kalmalar bitti cogu bankada
neden?cunku artık mesai ücreti vermek zorundalar yasal olarak ve bundan kaçınmak için gün içinde işinizi btirin engeçte 7de gidin diyolar:)
benım bankamda böyle en azından,7 yıldır bankadayım memnunmuyum tartışılır?
her bankanın polıtıkası farklı bızde mesela 2 hafta üstüste izin kullanmak zorunluyken,baska banka 2 haftalık ızınını ıkıye böl diyore
ama yasal hakkın oldugu için elınden alamazlar..
ayrıca kk yada girebilirsin:)
açarsın pencereyı,her işlemden sonra bir göz atarsın bakarsın,yazarsın vs..
tabi kesıntısız herseyı takıp edemezsın ama böyle bazen denk gelınce yazarsın:)
gerçi bu yazıyı bile bölüne bölüne 10 dakıkada yazmışımdır:)
şuan bankadamısınız :) ve kk girebiliyorsunuz ama gişeden başlayacagım servis görevlisi olursam.. gişede girilmeyebilir nete hiç :S
nete giremeyecem diye iş seçilir mi yaa
güzelim kurumsal yerlerde yasak zaten adamlar her halini takip ediyorlar sen o zaman 1000 lira maaşla nete girebildiğin o işte devam et evlenince zaten ayrılırsın o işten.
iş yerinde kafana göre izin alma olmaz iş yeri düzeni vardır bu her yerde ( her kurumsal yerde ) böyledir ben 4 senedir hep kurumsal yerlerde çalıştım net gün geldi önümüze tehdit olarak konuldu öyle faceler twitterlar filan açık değil varsın olmasın onlar mı senin karnını doyuruyor.
dışardaki o sosyaliğe katılabilmen içi güzelim para kazanman lazım eğer paran yok dışarda boş boş gezmişsin bir anlamı yok. paranı kazan haftasonu dilediğin gibi gezer tozar nette dolaşırsın
şuan bankadamısınız :) ve kk girebiliyorsunuz ama gişeden başlayacagım servis görevlisi olursam.. gişede girilmeyebilir nete hiç :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?