• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankacı var mı

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
gerçi bankada çalışanlar benim gibi istediği gibi böyle nete giremez dimi :/

duymuşunuzdur halk bankası sınav yapıyor 2000 servis görevlisi alacakmış.. önceden olsa can atardım kazanmak için hayaller kurardım. ama şimdi resmen komik ama ya kazanırsam diyorum :) çünkü kendimi denemek için sınava gireceğim ve kazanırsam biliyorum kararsız kalacagım bankacılıgı öyle bir anlatıorlar ki gözüm korktu :/

suan muhasebeciyim 1000 tlye calısıyorum memnun değilim tabiki maaşmdan ama muhasebecilerede daha fazla vermiyolar burda.. cünkü alakasızz bir bölümden kızmeslek lisesi cıkışlılar bile yapabiiyor bu işi..

bankacılıgı bilen tanıdıgı olan var mı :( izin olayı yok mu.. sosyal faliyetlere zaman kalmıyor mu :( sadece banka için mi yaşar çalışanları robot gibi...

bankada daha önce eşim çalışmış, onun anlattığı kadarıyla "çok yoğun olduğu zamanlar oluyordu. ancak aklım hiç işte kalmazdı. iş işte yapılır kafam rahat eve giderdim" diyor.. tanıdıklardanda vardı bankacı... gözlemlediğim kadarıyla yoğun zamanlar hariç evini ihmal etmezdi, tatillere mutlaka giderlerdi...evdeki eşyaları lükstü... öle yani..

Son düzenleme:
bankada daha önce eşim çalışmış, onun anlattığı kadarıyla "çok yoğun olduğu zamanlar oluyordu. ancak aklım hiç işte kalmazdı. iş işte yapılır kafam rahat eve giderdim" diyor.. tanıdıklardanda vardı bankacı... gözlemlediğim kadarıyla yoğun zamanlar hariç evini ihmal etmezdi, tatillere mutlaka giderlerdi...evdeki eşyaları lükstü... öle yani..

canım benim cok güzel anlatmışın teşekür ederm :)

gerçi bankada çalışanlar benim gibi istediği gibi böyle nete giremez dimi :/

duymuşunuzdur halk bankası sınav yapıyor 2000 servis görevlisi alacakmış.. önceden olsa can atardım kazanmak için hayaller kurardım. ama şimdi resmen komik ama ya kazanırsam diyorum :) çünkü kendimi denemek için sınava gireceğim ve kazanırsam biliyorum kararsız kalacagım bankacılıgı öyle bir anlatıorlar ki gözüm korktu :/

suan muhasebeciyim 1000 tlye calısıyorum memnun değilim tabiki maaşmdan ama muhasebecilerede daha fazla vermiyolar burda.. cünkü alakasızz bir bölümden kızmeslek lisesi cıkışlılar bile yapabiiyor bu işi..

bankacılıgı bilen tanıdıgı olan var mı :( izin olayı yok mu.. sosyal faliyetlere zaman kalmıyor mu :( sadece banka için mi yaşar çalışanları robot gibi...

14 yıldır bankacıyım. çalışacağın durum pozisyon ve birime göre değişir. Yoğunluk olur tabi. ama sosyal yaşama fırsat kalmıyor kısmını pek anlayamadım :)
Kurumsal bir yerde çalışmak herzaman iyidir. her türlü sosyal hakkın oluyor. İzin olayı zaten yasal hakkın.
neden gözün korkuyor anlamadım millet kurumsal bi yere girmek için can atarken.

selam canım
bankacılık eskıye göre biraz değişti,oyle gecelere kadar kalmalar bitti cogu bankada
neden?cunku artık mesai ücreti vermek zorundalar yasal olarak ve bundan kaçınmak için gün içinde işinizi btirin engeçte 7de gidin diyolar:)
benım bankamda böyle en azından,7 yıldır bankadayım memnunmuyum tartışılır?
her bankanın polıtıkası farklı bızde mesela 2 hafta üstüste izin kullanmak zorunluyken,baska banka 2 haftalık ızınını ıkıye böl diyore
ama yasal hakkın oldugu için elınden alamazlar..
ayrıca kk yada girebilirsin:)
açarsın pencereyı,her işlemden sonra bir göz atarsın bakarsın,yazarsın vs..
tabi kesıntısız herseyı takıp edemezsın ama böyle bazen denk gelınce yazarsın:)
gerçi bu yazıyı bile bölüne bölüne 10 dakıkada yazmışımdır:)

14 yıldır bankacıyım. çalışacağın durum pozisyon ve birime göre değişir. Yoğunluk olur tabi. ama sosyal yaşama fırsat kalmıyor kısmını pek anlayamadım :)
Kurumsal bir yerde çalışmak herzaman iyidir. her türlü sosyal hakkın oluyor. İzin olayı zaten yasal hakkın.
neden gözün korkuyor anlamadım millet kurumsal bi yere girmek için can atarken.

beni nasıl rahatlattınız anlatamam :) dimi yani ben gezeyi cok severm hafta sonu cıkar giderim biryerlere... mesela kurslara felan yazılrım severim.. bankacı stres dolu insanlar diye gözümü kokrkutular

selam canım
bankacılık eskıye göre biraz değişti,oyle gecelere kadar kalmalar bitti cogu bankada
neden?cunku artık mesai ücreti vermek zorundalar yasal olarak ve bundan kaçınmak için gün içinde işinizi btirin engeçte 7de gidin diyolar:)
benım bankamda böyle en azından,7 yıldır bankadayım memnunmuyum tartışılır?
her bankanın polıtıkası farklı bızde mesela 2 hafta üstüste izin kullanmak zorunluyken,baska banka 2 haftalık ızınını ıkıye böl diyore
ama yasal hakkın oldugu için elınden alamazlar..
ayrıca kk yada girebilirsin:)
açarsın pencereyı,her işlemden sonra bir göz atarsın bakarsın,yazarsın vs..
tabi kesıntısız herseyı takıp edemezsın ama böyle bazen denk gelınce yazarsın:)
gerçi bu yazıyı bile bölüne bölüne 10 dakıkada yazmışımdır:)

şuan bankadamısınız :) ve kk girebiliyorsunuz ama gişeden başlayacagım servis görevlisi olursam.. gişede girilmeyebilir nete hiç :S

şuan bankadamısınız :) ve kk girebiliyorsunuz ama gişeden başlayacagım servis görevlisi olursam.. gişede girilmeyebilir nete hiç :S

nete giremeyecem diye iş seçilir mi yaa

güzelim kurumsal yerlerde yasak zaten adamlar her halini takip ediyorlar sen o zaman 1000 lira maaşla nete girebildiğin o işte devam et evlenince zaten ayrılırsın o işten.

iş yerinde kafana göre izin alma olmaz iş yeri düzeni vardır bu her yerde ( her kurumsal yerde ) böyledir ben 4 senedir hep kurumsal yerlerde çalıştım net gün geldi önümüze tehdit olarak konuldu öyle faceler twitterlar filan açık değil varsın olmasın onlar mı senin karnını doyuruyor.

dışardaki o sosyaliğe katılabilmen içi güzelim para kazanman lazım eğer paran yok dışarda boş boş gezmişsin bir anlamı yok. paranı kazan haftasonu dilediğin gibi gezer tozar nette dolaşırsın

nete giremeyecem diye iş seçilir mi yaa

güzelim kurumsal yerlerde yasak zaten adamlar her halini takip ediyorlar sen o zaman 1000 lira maaşla nete girebildiğin o işte devam et evlenince zaten ayrılırsın o işten.

iş yerinde kafana göre izin alma olmaz iş yeri düzeni vardır bu her yerde ( her kurumsal yerde ) böyledir ben 4 senedir hep kurumsal yerlerde çalıştım net gün geldi önümüze tehdit olarak konuldu öyle faceler twitterlar filan açık değil varsın olmasın onlar mı senin karnını doyuruyor.

dışardaki o sosyaliğe katılabilmen içi güzelim para kazanman lazım eğer paran yok dışarda boş boş gezmişsin bir anlamı yok. paranı kazan haftasonu dilediğin gibi gezer tozar nette dolaşırsın

tabiki haklısın zaten face felan öyle kullanmıyorum ki ben neyi kafama akıyorsam

Benim bankacı arkadaşlarım var mecburiyetten çalışıyorlar . Hele bir tanesi 5 senedir çocuk yapamadı aldıkları ücrette pek fazla değil.

Keşke girmesen o sınava. Aylardır çalışan, emek veren, o işi senden daha çok isteyen ve hakeden birinin yerini alacaksın kazanırsan. Umarım kazanmazsın da ikilemde kalmaktan kurtulursun.

bırkac ay once ıstıfa etmıs bır bankacıyım,suan kpss calısıyorum umarım bu bır acıklayıcı nedendır:) cok fazla olumsuz yazmak ıstemıyorum belkı cok ısteyerek gırecek olan vardır, ki bende oyleydım olumsuzluklara hep kulak tıkadım.
net olayında sıkıntı yok elinin altında acık heran gırebılıyorsun,fırsat bulursan:) sadece oğle saatlerınde cok kısa sure nete(kk:)) girme sansım oluyordu.
seven ıcın askla yapabılecegı meslektır ama bana gore degılmıs.

Canım ben bankada çalışıyorum. Her isin kendine göre sorunlari var. Iyi insanlarla da karsilasiyorsun kotulerlede.ama ben memnunum.rahat hep tatil ohhh.gezmeye gider gibi ise geliyorum. Ücret cok deil. Servis gorevlisi ne kadar alıyor bilmiyorum ama benim gorevim farkli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla sevgilim bir yildir bankada calisiyor - gisede..
Allahin izniyle yarin bireysele geciyor.
Daha bir yil icinde soyle ohh gerine gerine yatipta cumartesi pazar sefasi cektigini gormedim(yani olmussada 3-5 defa olmustur anca).
Heleki hadi pazari gectim ki pazar gunde gidiyor ama cumartesileri hic sasmaz.. Kuduruyom sinirden..
Yok atmde para bitmis yok atm de para skismis yok dekont dizecekmis yok bireyselci cagirmis (bireysel giseden sorumlu oldugu icin) is cikmis..maas yatacak krediler bilmemne yapilacak.. Birde satis hedefleri veriyorlar iste musterileri arayip hizmet teklif edilecekmis de mis mis yanii :D
Valla delleniyorum artik cumartesi bankaya gitmese artik sasiriyorum uyandiriyorum hadi kalk yemek ye cik git diye :)))

Hee bide evet oyle pc de fln takildigini hic gormedim vakti kalmiyo 200 civari islem aliyo gunde..
Ama baska bir arkadasim var msl o daha ustlerde tabi gise, bireysel degil o mesela bazi gunler oluyor pc yi hic kapatmaz surekli maillesebiliyoruz yada kk da takiliyo fln.
Farkli yani hangi konumda calisacagina bagli.

Son düzenleme:
Bankacılık işlemleri yetkili yardımcısı pozisyonundan teklif aldım. Pozisyonu araştırdığımda gişe ve yönetici adayı gibi iki farklı yorumla karşılaşıyorum. Tam olarak nedir bilen var mı acaba? Net 1600 tl maaş artı günlük 12.5 tl yemek teklif ettiler gişe pozisyonu için baktığımızda bu maaş biraz yüksek gibi geldi. Az çok biliyoruz ne kadar maaş aldıklarını. Fakat hiç bir deneyimim yok yönetici adaylığına da alınır mıyım bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi lütfenn.

Son düzenleme:
bankacıyım bir daha dünyaya gelsem abartmıyorum yine bankacılığı seçerdim ama mümkün mertebe en üst düzeyden uzman yardımcılığı gibi görevlerin sınavlarına hazırlanırdım lisans mezunuysan eğer sana da bunu tavsiye ederim sık dişini çalış bankacılık streslidir yorucudur rekabet de ister gayret de zekiysen başarırsın ama dediğim gibi ben olsam en az uzman yardımcılığıyla başlardım

evet bir gişe görevlisi olursan ki servis görevlileri gişe de başlıyorlar şubelerde- maaşın çok da yüksek olmaz başta ama terfi ettikçe sağlam maaşın olur mesleğimin bu konuda hakkını yiyemem

eşim bankacı. çok geç geliyor eve. stresi de bol
yükselene kadar maaş düşük sonrası fena değil ama

Back
X