bankada kasa hesabi.. fiyati kaçtir ?

bitanecim

NuTeLL@ TadiNd@
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
465
0
96
Diğer
merhaba hanimlar, bankadan kasa açtirmak istiyoruz altinlari koymak için. evde olmuyor, malum.. hangi bankayi onerirsiniz ve kasa fiyati kaçtir ? te$ekkurler

Zırat banıkasında actırma fıyatı 100 dıye bılıyorum ama mensup adına acılırsa yarıdır

hanımlar bu paralar aylık mı verilecekbilmiyorumkismile
bu işin karı nerde çok fazla bencefisfisfisfisfisfis

te$ekkurler hatunlar, gerçekten senelik mi yani ? yani mesela 125 tl ? iyimi$ oyle ise.. ba$ka banka onerisi olan varmi ? hangisi guvenilir.. daha tavsiyelerinizi bekliyorum, merci hatunlar

biz devlet bankası tercih ettik cnm küçük kasa kullanıyoruz
genelde orta boy kasa satmak istiyor bankalar onların fiyatları 200 civarıydı sanırım biz bankanın müşterisi olduğumuz için küçük kasa alabilmiştik
yani bankadan hesabın olması şart

senelik 125 öylemi
iyi o zaman :hulya:
ii tabi evde tuttuğuna değmez nerelere gitmiyorki para 1 yılda bnce hiç bişey bu en azından güvende eşyaların belgelerin
yaa olamaz :teselli: sevincim kursagimda kaldi.. illaki hesabimizin olmasi gerekiyor yani :uhm:

canım açtırırsın bi hesap zor deil bnm demek istediğim bankalar küçük kasaları kendi müşterilerine saklıyorlar yeni başvuranlara orta kasa tavsiye ediyorlar küçük kalmadı falan diyorlar genelde ısrarla küçük iste sen :)
senelik zamanı gelince hesaptan otomatik çekiyorlar parasını

küçük kasalar 150 olsa gerek fortiste yıllık tabi. bi de depozito ödüyosun yine 1 defaya mahsus. kasanı kapatırkende depozito ücretini alıyosun. hesabın olması gerekiyor cnm.

bende altınlarımı bankada kasaya koymak istiyorum ama yinede içimde bi kuşku oluyo aslında banka kasaları hakkında pek bi bilgim yok bana banka kasaları hakkında biraz bilgi verirmisiniz kasa kiralayanlar varmı rica etsem beni bu konuda biraz bilgilendirirmisiniza.s.

Biz Garanti´de actirdik, esim garanti calisani diye...Senelik 90 TL ödüyoruz..! Garanti calisani olmayanlar icin sanirim iki kati...180 TL senelik..!

iş bankası küçük 225ti...
vakıfbank küçük 160...
birde depozito alıyor bankalar..kira parası kadar hemen hemen...o parayı çıkmak istediğin zaman alabliyorsun..
ödemen yıllık yapılıyor..
anahtarı kaybetmek insana fena pahalıya patlıyor...

Bizde yılda 2 kez 60+60 TL olarak ödüyoruz.Ziraate.
Ama benim babam ziraat emeklisi, ona özel indirimle böyle bir fiyat verildi sanırım.Yanlış hatırlamıyorsam tabi...

Back
X