Bankadaki parayı çekmek

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.347
12.777
448
İyi geceler hanımlar.bankada küçük bir miktar paramız var.oglum doğduktan sonra onun adı ile üç beş atmaya çalıştık doviz (dolar Euro ) 10 Gr kadar da altın.banka altına para kesmeye başlayınca sadece döviz almaya başladık.170 bin civarı birikti.esim ABD karıştı önünü alamıyorlar dolar dusermi acaba diye düşünerekten hepsini çekmek istiyor.bende geçen Instagram'da bir ekonomistin bankalardaki paralar artık güvende değil,dünya çapında elektirik kesintisi yaşanırsa bankalardaki hesaplar silinir ispat edemezsiniz hesap cüzdanı alın diye açıklamasını dinledim.evdeki fiziki biriktirdiklerimizi de birleştirip iki tane bilezik mi yapsak diye düşünmeye başladık.ama vicdanen de huzursuzum.bankadaki parayı çocuğun adına biriktiryorduk.esim tekrar atmaya başlarız çekelim diyor.sizce çekmek mantiklimi yoksa orada birikmeye devam etsin mi.cevaplar için şimdiden teşekkürler

Dolar konusunda eşine hak veriyorum altın ve Euro bana daha mantıklı geliyor. Bir miktar biriktirip bankada sonra fiziki gram yada Euro yapıyorum çünkü gerçekten bankalara güven yok çok fazla hacklenme olayı çıktı üstelik krediler falan çekildi milletin haberi olmadan ben artık oyuzden güvenli bulmuyorum bankayi

Bankadaki para elektrik kesilince silinmez bankaların yedeklemeleri var sistem sürekli yedeklenir. En güvenilir banka hatta çocuk adına açarsanız daha iyi.
Su konuşmadan dolayı huylandim.x bankadaki sıkıntılar da cabası.cocuk adına olmasını aslında bende istiyorum yarın oburgun bana eşime bişey olursa 20 yaşına kadar dokunamayacagi bir güvencesi olsun isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…