- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 98
- 35
- Konu Sahibi cheescakevesufle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sag olun. Olumlu seyler duymak bu sureçte çok iyi geliyo gerçekten.Bence guzel suan baya sis
Ayni mesaja eklenilebiliyo mu. Oyleyse koyarim dediginiz gibi daha belli olur. Ve tesekkur ederim:)Keşke eski resminizi de koysanız öncesi sonrası şu an güzel gözüküyor![]()
Eski halini de ekledim şimdi:)Ayni mesaja eklenilebiliyo mu. Oyleyse koyarim dediginiz gibi daha belli olur. Ve tesekkur ederim:)
Tamam bi tane de yandan ekliyorum:)Bide yeni halinin yan profil den fotosunu koysan daha güzel karşılaştırma yapılabilir
Aaa nasil bi değisim mesela hiç incelemedim orayiBurun ameliyatından sonra burun ile dudak arası olan yerde de değişim oluyor. Keşke oraya çiçek kondurmasaydın :)
Şöyle ki ameliyattan önce ki halinin yan fotosunu koymuşsun ya dikkatli bak dudak üstü kısımda olan yer dümdüz aşağıya iniyor.. Ameliyattan sonra o kısımda değişiklik olması lazım (bence) hala göremedim tam yan profil fotosu eklememişsin kiAaa nasil bi değisim mesela hiç incelemedim orayi![]()
Ne degisikligi oluyor acaba siskinlik mi? ve bu degisiklik gecici mi acabacŞöyle ki ameliyattan önce ki halinin yan fotosunu koymuşsun ya dikkatli bak dudak üstü kısımda olan yer dümdüz aşağıya iniyor.. Ameliyattan sonra o kısımda değişiklik olması lazım (bence) hala göremedim tam yan profil fotosu eklememişsin ki
Ben de merak ettim bunu. Musait oldugum zaman eski yeni profil fotosu atip soracagim arkadasa tekrar.Ne degisikligi oluyor acaba siskinlik mi? ve bu degisiklik gecici mi acabac
Merhaba bence cok yakısmıs ama su an hala ödem var gibi duruyor :) Dudak ile burun mesafesi değiştiği için gözünüze değişik gelebilir arkadaşımda yaşamıstı aynı problemi .Zamanla oturacaktır . Geçmiş olsun :)Şu an çok yeni ve doğal olarak büyük ve çok şiş duruyo. Eski burnum çok kemerliydi.
Eki Görüntüle 2614008
Merhaba bence cok yakısmıs ama su an hala ödem var gibi duruyor :) Dudak ile burun mesafesi değiştiği için gözünüze değişik gelebilir arkadaşımda yaşamıstı aynı problemi .Zamanla oturacaktır . Geçmiş olsun :)
Cok tesekkurler :)Cok guzel olmus ♥