Bantlar çıktı sizce nasıl?

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
35
Şu an çok yeni ve doğal olarak büyük ve çok şiş duruyo. Eski burnum çok kemerliydi.
Screenshot_2020-04-03-23-11-13-1.webp

Eklentiler

• IMG-20200315-WA0004-1-1.webp
    IMG-20200315-WA0004-1-1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 233
  • Screenshot_2020-04-04-08-56-40-1.webp
    Screenshot_2020-04-04-08-56-40-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 184
Burun ameliyatından sonra burun ile dudak arası olan yerde de değişim oluyor. Keşke oraya çiçek kondurmasaydın :)

Bide yeni halinin yan profil den fotosunu koysan daha güzel karşılaştırma yapılabilir

Aaa nasil bi değisim mesela hiç incelemedim orayi:KK70:
Şöyle ki ameliyattan önce ki halinin yan fotosunu koymuşsun ya dikkatli bak dudak üstü kısımda olan yer dümdüz aşağıya iniyor.. Ameliyattan sonra o kısımda değişiklik olması lazım (bence) hala göremedim tam yan profil fotosu eklememişsin ki

Şöyle ki ameliyattan önce ki halinin yan fotosunu koymuşsun ya dikkatli bak dudak üstü kısımda olan yer dümdüz aşağıya iniyor.. Ameliyattan sonra o kısımda değişiklik olması lazım (bence) hala göremedim tam yan profil fotosu eklememişsin ki
Ne degisikligi oluyor acaba siskinlik mi? ve bu degisiklik gecici mi acabac

Şu an çok yeni ve doğal olarak büyük ve çok şiş duruyo. Eski burnum çok kemerliydi.
Eki Görüntüle 2614008
Merhaba bence cok yakısmıs ama su an hala ödem var gibi duruyor :) Dudak ile burun mesafesi değiştiği için gözünüze değişik gelebilir arkadaşımda yaşamıstı aynı problemi .Zamanla oturacaktır . Geçmiş olsun :)

Merhaba bence cok yakısmıs ama su an hala ödem var gibi duruyor :) Dudak ile burun mesafesi değiştiği için gözünüze değişik gelebilir arkadaşımda yaşamıstı aynı problemi .Zamanla oturacaktır . Geçmiş olsun :)

Çok tesekkur ederim. Su an cok buyuk geliyo gozume ama odem cok fazla. Zamanla kuculur insallah. Ama olumlu yorumlar cok iyi hissettiriyo. Yakin cevrem kirilmayayim diye gercekleri soylemez diye paylasmak istedim burada. Cunku burada tanidik yok. Ve objektif yorumlar yapiliyo. Kotuyse kotu de diyen oluyo yani ama yakin cevrede boyle degil:)

Back
X