Canim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^Bantlar baskı yapıp şişlikleri indirsin hem de burnu korusun diye. Benim bantlarım bi haftadır ben de yarın 7 gün oluyor doktora gidip çıkartıcam kendim çıkarmıcam. Yani uzun kalması sıkıntı olmaz niye olsun
Atel ve bantlardan sonra macera basliyormus zaten. Hergun yeni bur buruna merhaba diyeceksiniz :))Canim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^
allahım ciddimisiniz çok korkuyorumAtel ve bantlardan sonra macera basliyormus zaten. Hergun yeni bur buruna merhaba diyeceksiniz :))
3. Hafta da göze batmıyor merak etmeyinallahım ciddimisiniz çok korkuyorum
stres oldum cidden uyuyamıyorum3. Hafta da göze batmıyor merak etmeyin
İlk bir iki hafta bende çok sıkıntı çektim banttan çıktından sonra bugün bantlarım çıkalım 18 gün oldu baya toparladı yüzüm hemen hemen eskiye dönün stres yapmayın ben yaptıkça hasta oldum bi iyileşemedim burnumun tadını çıkaramıyorumstres oldum cidden uyuyamıyorum
inşallah çok teşekkür ederim, bendu bu akşam çıkaracağım etraftaki insanların salak saçma yorumları beni rahatsız eder yoksa kalıcı birşey yoksa problem değil 10-15 gün eğri yada yamuk olması :) umarım gönlüme göre olurİlk bir iki hafta bende çok sıkıntı çektim banttan çıktından sonra bugün bantlarım çıkalım 18 gün oldu baya toparladı yüzüm hemen hemen eskiye dönün stres yapmayın ben yaptıkça hasta oldum bi iyileşemedim burnumun tadını çıkaramıyorum
Canım 2-3 saat içinde doktorda çıkartıp haber veririm sana. Ama alçıdan çıkınca da çok şişecek diyorlardı hiç öyle olmadı benim. Yani ödem tabiki var ama dışardan gözle görülür bi şişlik değil. Benim eski burnum da ince değildi belki o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Ama yine de sadece dokununca hissedilen bi şişlik var şu an bant üstünden de az çok belli oluyor şekliCanim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^
çok sevindim içine sinmesine inşallah benim bantlar çıkınca da mutlu olurum ben :)Canım 2-3 saat içinde doktorda çıkartıp haber veririm sana. Ama alçıdan çıkınca da çok şişecek diyorlardı hiç öyle olmadı benim. Yani ödem tabiki var ama dışardan gözle görülür bi şişlik değil. Benim eski burnum da ince değildi belki o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Ama yine de sadece dokununca hissedilen bi şişlik var şu an bant üstünden de az çok belli oluyor şekli
Ben de kaç gün boyunca burun delikelrime taktım eşit durmuyor diye ama birnin içi daha çok şişti. Şu an düzeldi mesela. Bi de yüzde yüz simetri diye bişey yok bunu da kabullenmek lazım. doğal burunlar da hiç bi zaman simetrik değil.çok sevindim içine sinmesine inşallah benim bantlar çıkınca da mutlu olurum ben :)
inşallah dediğin gibi olur bu akşam açacağım çok heycanlıyım:)Ben de kaç gün boyunca burun delikelrime taktım eşit durmuyor diye ama birnin içi daha çok şişti. Şu an düzeldi mesela. Bi de yüzde yüz simetri diye bişey yok bunu da kabullenmek lazım. doğal burunlar da hiç bi zaman simetrik değil.
Doktordan geldim canım bantlarım çıktı ve açıkçası gözüme çok tuhaf görünüyor şu an çok yapay ve şiş duruyor. Bantlı halini gayet beğeniyordum herkes çok güzel diyordu. Gerçi şimdi doktor da güzel göründüğünü söyledi ama şu an bana hiç güzel gelmiyor bi iki gün dışarı çıkmayı düşünmüyorum haftaya işe başlıcam inş normal olur masaj yapacam bol bol. Bi de kapalı kalmaktan siyah nokta dolmuş bant izleri de var şu an. Ucu top gibi üst kısmı kalın duruyor.Canim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?