Bantlari cikarmaktan korkuyorum :( yardim

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Kizlar yarin aksam 5 inci gunum bantlari cikarmam lazim
Allci cikinca kasla goz arasi anneme foto cektirmistim yandan hersey ok ama onden foto cektrrken niyeyse anlamadigim bi sekilde gulmusum.burnum soksab saga kayik ve yamuk annem sislikten oldugunu idda ediyor
Hemen de bant takildigi icin katekulliye geldi hicbise anlamadim.
Acaba gercekten yamukmudur :KK43:
Bantlar neden takiliyor sisleri alsin diye mi ?
Carsamba aksami o bantlari cikarirsam ve persembe sabahi davul gibi olursa ise gidemen :KK43:
Zatem yamuksa milli yas ilan ederim evde
Korkudan uyuyamiyorum...
Acaba cuma aksami cikarsam bantlari ne olur 5 degil 7 gun kalmis olacak yani bir sorun olur mu ?

Eklentiler

• 20180227_223107_resized_1.webp
    20180227_223107_resized_1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Bantlar baskı yapıp şişlikleri indirsin hem de burnu korusun diye. Benim bantlarım bi haftadır ben de yarın 7 gün oluyor doktora gidip çıkartıcam kendim çıkarmıcam. Yani uzun kalması sıkıntı olmaz niye olsun

Bantlar baskı yapıp şişlikleri indirsin hem de burnu korusun diye. Benim bantlarım bi haftadır ben de yarın 7 gün oluyor doktora gidip çıkartıcam kendim çıkarmıcam. Yani uzun kalması sıkıntı olmaz niye olsun
Canim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^

Canim icimi rahatlattin acaba acilinca siser mi sen acinca bilgi verirmisin ? Benim doktor kendin acabilirsin dedi niye kendi acmiyoki :^
Atel ve bantlardan sonra macera basliyormus zaten. Hergun yeni bur buruna merhaba diyeceksiniz :))

stres oldum cidden uyuyamıyorum :KK43:
İlk bir iki hafta bende çok sıkıntı çektim banttan çıktından sonra bugün bantlarım çıkalım 18 gün oldu baya toparladı yüzüm hemen hemen eskiye dönün stres yapmayın ben yaptıkça hasta oldum bi iyileşemedim burnumun tadını çıkaramıyorum

İlk bir iki hafta bende çok sıkıntı çektim banttan çıktından sonra bugün bantlarım çıkalım 18 gün oldu baya toparladı yüzüm hemen hemen eskiye dönün stres yapmayın ben yaptıkça hasta oldum bi iyileşemedim burnumun tadını çıkaramıyorum
inşallah çok teşekkür ederim, bendu bu akşam çıkaracağım etraftaki insanların salak saçma yorumları beni rahatsız eder yoksa kalıcı birşey yoksa problem değil 10-15 gün eğri yada yamuk olması :) umarım gönlüme göre olur

Canım 2-3 saat içinde doktorda çıkartıp haber veririm sana. Ama alçıdan çıkınca da çok şişecek diyorlardı hiç öyle olmadı benim. Yani ödem tabiki var ama dışardan gözle görülür bi şişlik değil. Benim eski burnum da ince değildi belki o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Ama yine de sadece dokununca hissedilen bi şişlik var şu an bant üstünden de az çok belli oluyor şekli

Canım 2-3 saat içinde doktorda çıkartıp haber veririm sana. Ama alçıdan çıkınca da çok şişecek diyorlardı hiç öyle olmadı benim. Yani ödem tabiki var ama dışardan gözle görülür bi şişlik değil. Benim eski burnum da ince değildi belki o yüzden bana tuhaf gelmiyor. Ama yine de sadece dokununca hissedilen bi şişlik var şu an bant üstünden de az çok belli oluyor şekli
çok sevindim içine sinmesine inşallah benim bantlar çıkınca da mutlu olurum ben :)

çok sevindim içine sinmesine inşallah benim bantlar çıkınca da mutlu olurum ben :)
Ben de kaç gün boyunca burun delikelrime taktım eşit durmuyor diye ama birnin içi daha çok şişti. Şu an düzeldi mesela. Bi de yüzde yüz simetri diye bişey yok bunu da kabullenmek lazım. doğal burunlar da hiç bi zaman simetrik değil.

Ben de kaç gün boyunca burun delikelrime taktım eşit durmuyor diye ama birnin içi daha çok şişti. Şu an düzeldi mesela. Bi de yüzde yüz simetri diye bişey yok bunu da kabullenmek lazım. doğal burunlar da hiç bi zaman simetrik değil.
inşallah dediğin gibi olur bu akşam açacağım çok heycanlıyım:)
bi yandanda çok korkuyorum, alçıdan sonra sankı ucu yamuk gibi gördüm sanki inşallah bantları takınca onlar düzelmiştir. diye umuyorum :() burun deliği aynı olmasada ucumun yamuk olmaması benim en çok istediğim şey

Eğer eski Burun yapınız inceyse sırt kısmından bahşediyorum bantları acınca şişlikten çok tuhaf gelebilir ama merak etmeyin zamanla düzeliyor. İnceliyor zaman ve sabır lazım. Benim çok şişti çok rahatsız oluyordum o yüzden 1 aya kadar dışarı çıktığımda küçük bir bant takıyordum hatta burda da öyle yapan çok varmış sorunca öğrendim bende. Bant dediğimde beyaz bantlar var doktorum Vermişti akıntım olduğunda tampon bezi yapıştırmak İçin kullanıyordum.

Doktordan geldim canım bantlarım çıktı ve açıkçası gözüme çok tuhaf görünüyor şu an çok yapay ve şiş duruyor. Bantlı halini gayet beğeniyordum herkes çok güzel diyordu. Gerçi şimdi doktor da güzel göründüğünü söyledi ama şu an bana hiç güzel gelmiyor bi iki gün dışarı çıkmayı düşünmüyorum haftaya işe başlıcam inş normal olur masaj yapacam bol bol. Bi de kapalı kalmaktan siyah nokta dolmuş bant izleri de var şu an. Ucu top gibi üst kısmı kalın duruyor.

Bu arada keşke bana da kendin çıkar deseydi yani o kadar hastaneye kadar bu trafikte gittim bi sürü hasta vardı bekledim falan ve sadece 2 dakkalık bant çıkarma için. Ekstra bişey yok.

Back
X