- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
Arkadaşlar ameliyatımın üstünden bir buçuk ay geçti sizce nasıl olmuş ? Tek sıkıntım burun ile dudağımın arasındaki mesafe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldüğüm için kapalı gözüküyordurÇok tatlı görünüyor :) burun ve dudak arasındaki mesafe de bana tuhaf gelmedi, normal gibi duruyor :)
Çok teşekkür ederim :) evet yandan belli değilGayet güzel olmuş, güle güle kullan :)
O mesafe önden çok az belli yandan hiç belli değil.
Üst dudakta bi incelme oldu benim de ameliyattan sonra. Belki ödem ve gerginlikten dolayıdır. O yüzden öyle burunla arası açılmış gibi görünüyordur.Çok teşekkür ederim :) evet yandan belli değil![]()
Gayet findik fistik olmussun :))Arkadaşlar ameliyatımın üstünden bir buçuk ay geçti sizce nasıl olmuş ? Tek sıkıntım burun ile dudağımın arasındaki mesafe
Dudağım hemen hemen düzeldi çok gerginlik kalmadı orada inşallah düzelir biraz dahaÜst dudakta bi incelme oldu benim de ameliyattan sonra. Belki ödem ve gerginlikten dolayıdır. O yüzden öyle burunla arası açılmış gibi görünüyordur.
Teşekkür ederiiimmm :)Gayet findik fistik olmussun :))
İnşallah istediğin gibi olur :) çok güzel görünüyor..Güldüğüm için kapalı gözüküyordurgerçi kapandı biraz ama iki üç mm falan daha kapanırsa daha hoşuma gidecek
![]()
Nerede ameliyat oldunuz acaba hangi doktor ve önceki halinin resmi var mı ?Çok beğendim. Hatta bayildimArkadaşlar ameliyatımın üstünden bir buçuk ay geçti sizce nasıl olmuş ? Tek sıkıntım burun ile dudağımın arasındaki mesafe
İstanbul Bahçelievler medicalpark Muhammet Pamukçu kendisi muhteşem bir doktor :)Nerede ameliyat oldunuz acaba hangi doktor ve önceki halinin resmi var mı ?Çok beğendim. Hatta bayildim
Çok guzel olmus gercektenİstanbul Bahçelievler medicalpark Muhammet Pamukçu kendisi muhteşem bir doktor :)
Önceki resmim yandan Yok önden pek farklı değil zaten sadece daha uzundu ve yamuktu darbe almıştım
Bende beğeniyorum bakalım 6 ay sonra neler olacak :)Çok guzel olmus gercekten
Çok teşekkür ederim :)İnşallah istediğin gibi olur :) çok güzel görünüyor..
merhaba mesafenın duzelmesı nekadar zaman sonra olduArkadaşlar ameliyatımın üstünden bir buçuk ay geçti sizce nasıl olmuş ? Tek sıkıntım burun ile dudağımın arasındaki mesafe
Ben resminizi göremiyorum kaldırdınız mıArkadaşlar ameliyatımın üstünden bir buçuk ay geçti sizce nasıl olmuş ? Tek sıkıntım burun ile dudağımın arasındaki mesafe
Evet ama konularımda şimdi ki hali var başka başlık altındaBen resminizi göremiyorum kaldırdınız mı
2-2 buçuk ayda normalleştimerhaba mesafenın duzelmesı nekadar zaman sonra oldu
?
Evet gördüm simdi çok güzel olmus. Ameliyattan sonra alçı çıkınca kı haliyle aynı mı burnunuz yada amelıyat fotografınızla aynı mı .. Benım şu an kavis görunmuyor düz görunuyor da ödemeden mıdır acaba diyorumEvet ama konularımda şimdi ki hali var başka başlık altında