ThirtyFouR iStaNBuL Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 7.509 Emoji Skoru 434 Puanlar 398 Yaş 38 28 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ThirtyFouR #1
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 5.297 Emoji Skoru 122 Puanlar 173 28 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ThirtyFouR #2 Ne kadar farkli olmus, bu ambiyansi sevdim... Ama dus sonrasi fazla buhardan cikma olur duvar kagitlarinda:)) Paylasim icin sagol datlisim.
Ne kadar farkli olmus, bu ambiyansi sevdim... Ama dus sonrasi fazla buhardan cikma olur duvar kagitlarinda:)) Paylasim icin sagol datlisim.
miaselinam <3 03.07.2010 <3 Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2008 Mesajlar 3.138 Emoji Skoru 1.634 Puanlar 698 28 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ThirtyFouR #3 GamzeLim .!.: Ne kadar farkli olmus, bu ambiyansi sevdim... Ama dus sonrasi fazla buhardan cikma olur duvar kagitlarinda:)) Paylasim icin sagol datlisim. Genişletmek için tıkla... dediklerine aynen katiliyorum canim. cok guzel ama buhardan cikma olabilir. eriyebilir kagitlar
GamzeLim .!.: Ne kadar farkli olmus, bu ambiyansi sevdim... Ama dus sonrasi fazla buhardan cikma olur duvar kagitlarinda:)) Paylasim icin sagol datlisim. Genişletmek için tıkla... dediklerine aynen katiliyorum canim. cok guzel ama buhardan cikma olabilir. eriyebilir kagitlar
M maydonoz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mart 2012 Mesajlar 14 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 22 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ThirtyFouR #4 Cok guzel bu kgitlar. Arkadasim da bunlardan yaptirmisti. Direk suyla temas etmedigi surece bi sorun olmuyor. Lavabonun ve klozetin arkasi icin ideal. Bagdat caddesinde yeni bir yer acilmis banyo icin harika modeller var orada da.
Cok guzel bu kgitlar. Arkadasim da bunlardan yaptirmisti. Direk suyla temas etmedigi surece bi sorun olmuyor. Lavabonun ve klozetin arkasi icin ideal. Bagdat caddesinde yeni bir yer acilmis banyo icin harika modeller var orada da.
mim_arc Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2012 Mesajlar 482 Emoji Skoru 407 Puanlar 123 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ThirtyFouR #5 hiç bir sorun olmuyor zaten yaşam alanları ve ıslak hacimlerdeki kağıtlar farklı imal ediliyor verilen örneklerde şıkmış:)
hiç bir sorun olmuyor zaten yaşam alanları ve ıslak hacimlerdeki kağıtlar farklı imal ediliyor verilen örneklerde şıkmış:)