- Konu Sahibi SerenityLove
havlupansız banyosu olan hanımlar kullandığınız bornozlarınızı nereye asıyosunuz...bunun için ekstra bi askılık taktırdınız mı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili royem ve bitanesi teşekkür ediyorum...yalnız benim kendi evim ve banyomda da dolabım var ancak kullanılmış nemli bornozları dolaba koyamıyorum...sen de koyma zaten çünkü bi yakınım dolaba koyduğu nemli şemsiyeler yüzünden kabaran dolabını değiştirmek zorunda kaldı...şimdi banyoya bi askılık mı taktırsam diye düşünüyorum...ama öyle de ortada hiç hoş durmaz gibi geliyor...
değerli yorumlarınız için teşekkürler hanımlar...sayın anuşka hanım gerçekten iyi fikir her odaya askı koymak ama benim kapılar camlı ve buzlu da değil farklı bi cam çift katlı gibi assam diğer taraftan çirkin duruyor o yüzden vazgeçtim ben...banyo için kapının arkasında kalan duvara iki tane bornoz askılığı taktırmaya karar verdim...hem kapı açılınca da arkada kalıyor görünmüyor hem de kapı arkasına asıp yukarıdaki camlı bölmelerden havlu görüntüsünü kaldırmış oluyorum...teşekkürler:))