Saç Bakım Ürünleri Barcelino Yağının mucizesi

gokshe

kelebek
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
46
0
36
34
Çanakkale
mrb arkadaşlar saçlarımı karamelden sarıya çevırdım ve saclarım mahvoldu sırtımdakı saclarım omzuma ındı daha sı şu an saclarımı gorsenız yolmuslar resmen o kdr korkunc kı sadece toplayabılıyorumm(bu kadar rahat anlatıyorum burda ama aynaya her baktıgımda aglayasım gelıyor) .BARCELINO yu gecen sene almıştım fakat düzenlı kullanmamıştım.Şimdı saclarımı yıkadıgımda resmen lastık gıbı uzuyorlardı snkı kafamda saç yokmus gıbı hıssedıyordum.1 saat once barcelıno yu surdum kafama 1 saat fln bekledım saşırdım saclarım lastık gıbı olmadı bu sefer sankı ılk seferde etkı ettı, sankı değil etti yanı bu psıkoljık olamaz cunku ellerımı sacıma attgımda uzamadı lastık gıbı artık duzenlı kullanıcam bunu eğer saç kırıgı yanıgından müzdaripsenız tavsıye ederım kızlar

keşke saçını kestirmeden gliserin yapsaymışsın ilk seferde bile nasıl güsel yapıo saçı anlatamam..

valla tatlım o kadar çok tarif var ki insan şaşırıyor demi :)
gliserin tarifi nasıll genede merak ettım

bitkisel gliserin ;aktarda ve eczanede var saçın nemliyken ıslağa yakın olucak yani kuru yıpranmış yerlere 6-7 damla döküp iyice yediriyosn ve tarıyosn ..kendi kendine kuriycak biraz zor kuruyo ama farkı o gün görüceksinyerimseniben

harika bişey..

başka şeyler de denedim gliserin gibisi yok

Meraba ArkadaşLar
Ben Barcelona Saç Bakım Yağını ilk Kullanımda Etkisini Gördüm Çok Kaliteli Bir SaÇ Bakım Ürünü
Herkese Tavsiye Ederim;Eminönü Aktarlardan BuLabilirsiniz...
Kapalı Çarşının içinde KuruyemişçiLer var...
Aslan KURUYEMİŞden Aldım Ben...

ankarada nerden satın alabilirim bu barcelino yağını bulamadım hiçbi yerde:sinifsinif:

ikisi de değil. gliserin bir petrol yan ürünüdür. nem tutma özelliği olduğu için kozmetikte kullanılır. uygulayacağınız yer (saç, tırnak neyse artık) nemli olmalı, aksi takdirde uyguladığınız yüzeyin kendi nemini çeker ve kurutur.

kızlar ben bu barcelino yu aldım... ama nasıl kullanıcamı anlamadım...
saçıma sürdüğümde saçım vıcık vıcık yağlı görünüyo..sanki ıslakmış gibi
banyodan yeni çıkmışım gibi... bunu acaba evde olduğum bi gün mü yapmalıyım...
saçımı sürüp bir kaç saat bekletip yıkamam mı gerekiyo...
bir de ne kadar zamanda bir yapayım...bir de ürünün resmini koyabilirmisiniz..,
acaba doğru şeyimi aldım merak ediyorum.. yardımcı olursanız sevinirim...

Back
X