Mutfak Püf Noktaları Bardak kokusu

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
96
48
Bursa
slm herkeze benim derdim su bardaklarımın yumurta gibi kokuyor olması. bulaşık makinem yok elimde yıkıyorum genelde her yıkama suyuna domestos döküyorum ve bol suyla duruluyorum ama gel lelim o kokudan kurtulamıyorum su içerken migdem bulanıyor.bana önerebileceginiz birşey varmı.

ndns bu aralar bana da öyle kokmaya başladı bardaklar.bulaşkları annem yıkar elde vea makınada ama sadece bana öyle gelıomuş çnkü annem öyle kokmuo dıdı ben de anlamadım gttı :26:

slm herkeze benim derdim su bardaklarımın yumurta gibi kokuyor olması. bulaşık makinem yok elimde yıkıyorum genelde her yıkama suyuna domestos döküyorum ve bol suyla duruluyorum ama gel lelim o kokudan kurtulamıyorum su içerken migdem bulanıyor.bana önerebileceginiz birşey varmı.

benim önerim çeşme suyunu kayanat soğut bardaklarını bu suyla çalkala veya damacana suyu ile çalkalaman

çeşmeden akan suyunuzdan kaynaklanıyor bu koku...ara ara oluyor çeşme sularımız bazen temiz olmuyor malesef... :69:

yıkama suyuna camasır suyu dok bulasık deterjanıyla bırlıkte ıyıce yıka.sonra ıyıce durula .koku fılan kalmıyor emın ol .

Canım bardaklarını ve çatal kaşıklarını bayağı kaynamış suyun içinde beklet 5-10 dak. sonra ılıt suyunu çokta soğuk olmasın.
Elinin dayanabileceği.Böyle yap hiç kokmaz.Bende elimde yıkadığımda böyle yapıyorum.Hiç koku olmuyor.

bardaklarini bol limonlu suda yika.benim basima gelmedi ama markatten aldigim sise gidalarin ici bosalinca siselerini bol limonlu suda bekletip yikiyorum koku kalmiyor.umarim isine yarar

bardakları yıkarken agız tarafını yukarda bırak o koku sebetten yada bulaşıkların altına bez seriyosansa ondandır sen ters kurumaya bırak koku olmuycak

Back
X