Barınak hayvanları

Gambol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
309
210
53
44
Sevgili kk ailesi. Yasakmı degilmi bilmiyorum ama. Sosyal medyadan denk geldiğim ve takibe aldığım bi sayfa var.silivricanları diye bi barınak. Yardımlarla ayakta durmaya çalışıyorlar.mama ihtiyaçları var.para pul degil mama istiyolar.sahiplenebilirsinizde. çok güzel ve masumlar. İmkanı olan arkadaşlar bi göz atabilirmi. Site resim paylaştığımız site bu arada reklam olmasın.şimdiden Teşekkürler

Ben güzeli barınaklardan sahiplenmek .
Onların değişimini görmek o kadar güzel bir duygu ki .

Hayatımda en iyi yaptıgım şey 1. Bebeğim , 2 sokaktan sahiplendiğim kedilerim :KK200:

17 sene oldu bacım. Herkes bana neler neler söyledi buna bakacagina yetimhaneden bebek.al dediler bu hayvaan dinimizde günah dediler namazin kabul olmaz dediler ben evinde hayvan olanin mutfagindan yemek yiyemem dediler
Onlar Rabbimin sessiz kulları kahroluyorum ağlıyorum gördükçe insallah onlar benden razi olmuşlardır .

Allahim onlara uzun omur versin insanlarin şerrinden kötülüğünden ve şiddetinden korusun.
Dogadaki hicbir canli insan gibi kotuluk yapmaz insan hayvani kışkırtır.
Bana simdi aslan getir ellerim. Aslanda bana bisey yapmaz zaten.
Allah sen ve senin gibilerden razi olsun insallah.

O Silivri canlarında annemin sokaktan zorla alınıp barınağa kapatılan 3 kardeş köpeği de var.yani annemin sokakta baktığı . Belediye gelip zorla aldı kavga dövüş. Kötünün iyisi , en azından iyi insanlar diye oraya götürdü annem barınaktan alıp . Ama bu ay sonu hayırlısı ile yurtdışına gidiyorlar . Sahiplenildiler 3’ü de .
Yani oradakiler gerçekten çok iyi insanlar . Tertemiz kalpli :KK200:

Ben güzeli barınaklardan sahiplenmek .
Onların değişimini görmek o kadar güzel bir duygu ki .

Hayatımda en iyi yaptıgım şey 1. Bebeğim , 2 sokaktan sahiplendiğim kedilerim :KK200:
Benim kendi ailem karşı evdeki hayvana. Eşimide etkilediler.korktugum halde köpek seviyo diye köpek alalım diye ikna etmeye çalıştım ama olmadı. Çalışmaya başlarsam ilk maaşımı oraya göndericem.aylık bi bütce ayırıcam onlara. Nerelerden getiriyolar. Rabbim yardımcıları olsun

Barınaklar mama desteği olmazsa çok zorlanıyorlarmış;) keşke imkanımız olsada hepsine yardımda bulunabilsek :(

Back
X