barış çakır,selçuk inanlı,emre ilhan 3 hoca arasında seçim derim kalın :(

sevda_se

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
47
7
6
33
BU HOCALARDAN HANGİSİNE AMELİYAT OLMALIYIM KALIN DERİLİYİMVE REVİZYON OLACAK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. ÇOK KARARSIZIM ACİL CEVAP LÜTFEN

Biraz once Dr Emre ILHAN in 30.000TL ye ameliyat ettigini okudum ve sok oldum :KK57::KK57::skandal:

Kesinlikle Selçuk İnanlı derim. Benimde burun ucu derim kalındı. 1,5 ay önce Selçuk hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. Sonuç mükemmel. Her gören çok doğal durduğunu söylüyor.

fotoğrafınızı görebilir miyim benim revizyon olacak sizin ki ilk ameliyatsa daha kolay olmuştur

Canım teoman doğanı da öneririm. Ben de revizyon olucam. Ya emre ilhan ya da teoman doğanın kapısını çalıcam. Keşke ilk ameliyatımı teoman doğana olsaymışım. Pişmanlıklaar pişmanlıklar tabi. Ama ikisinin de revizyon fiyatı 17 - 18 bin civarı.

Selçuk İnanlı hocaya ameliyat olmuştum. üzerinden 1,5 ay geçti. Geçen hafta kontrole gittiğimde fotoğraflarımı rica ettim. Sonucu paylaşabilmek adına. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• burun2.webp
    burun2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 309
  • burun3.webp
    burun3.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 275
  • Ekran Resmi 2016-11-28 19.03.16.webp
    Ekran Resmi 2016-11-28 19.03.16.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 356
Selçuk İnanlı hocaya ameliyat olmuştum. üzerinden 1,5 ay geçti. Geçen hafta kontrole gittiğimde fotoğraflarımı rica ettim. Sonucu paylaşabilmek adına. Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım çok güzel olmuş güle güle kullan. Benim de 1 buçuk ay oldu ama ucu hala çok şiş. Top gibi resmen. İnşallah bir an önce geçer benim de :)

Canım çok güzel olmuş güle güle kullan. Benim de 1 buçuk ay oldu ama ucu hala çok şiş. Top gibi resmen. İnşallah bir an önce geçer benim de :)
Teşekkür ederim. Benimki de halen şiş aslında. Selçuk bey inmesi 1 sene sürer dedi. Benim burun ucu derim kalın olduğu için şişlerin inme süreside uzun olacakmış. Gerçi ben bu haliyle de çok seviyorum :)

Teşekkür ederim. Benimki de halen şiş aslında. Selçuk bey inmesi 1 sene sürer dedi. Benim burun ucu derim kalın olduğu için şişlerin inme süreside uzun olacakmış. Gerçi ben bu haliyle de çok seviyorum :)
Canım bence gerçekten çok hoş. Benim yusuuvarlak burnumun ucu. Bana da ödem diyo ama bilemiyorum bu nasıl ödem. Tabi herkesin tekniği farklı. Sağlıkla kullan :)

Merhabalar.. Ben size şunu söyleyim bunun parayla pulla alakası asla yok. Bunun birazı dr birazıda derinle alakalı olmuyosa olmuyo yani hangisine gidersen git . Heleki emre ilhanmı! 40 kere düşün derim. Benim hayata bakışım artık tamamen negatif çok üzgünüm yaptığı sonuçtan ve yaptığının arkasında durmamasından eğerki burnunu yapar ve memnun olmassan vay haline! Kızlar bu iş para pulla ilgili değilmiş meğerse iyi dr sadece ünlü dr değilmiş. Eğerki çöpe atacak onca paranız, psikolojinizi bozma isteğiniz varsa buyrun derim bu iş çok zor lütfen girmeden önce 40 kere düşünün geri dönüşüde yok. Ha birde kendi topiğindeki tüm negatif yorumları sildirdi kendisi meğerse durum bundan ibaretmiş bizde sandık olağanüstü bi dr hatasız direk gittk olduk biz yandık siz yanmayın dr unuzu iyi araştırın kızlar.

Biraz once Dr Emre ILHAN in 30.000TL ye ameliyat ettigini okudum ve sok oldum :KK57::KK57::skandal:
Bu fiyatların hepsi şişirme arkadaşlar, adam fiyatını yüksek tutabilmek için neler yapıyor bir bilseniz, , 5.-6. Revizyon ameliyatı yapan doktorlar var.hiç de öyle abartı uçuk fiyatlara değil, hem de çok başarılı, Barış çakır emre İlhan Selçuk inanlı çok abartıyorsunuz gözünüzde hepsinin tonla davası var . yaptıkları birkaç çok iyi ameliyat var herkese aynı resimleri gösteriyorlar.bir arkadaşım kızını barış çakır a götürdü çok doluyuz 6 ay sonraya gün verebiliriz dedi, haftaya sekreteri arayıp bir hastamız iptal oldu doktor bey sizi ameliyat etmek istiyor dedi.

Merhabalar.. Ben size şunu söyleyim bunun parayla pulla alakası asla yok. Bunun birazı dr birazıda derinle alakalı olmuyosa olmuyo yani hangisine gidersen git . Heleki emre ilhanmı! 40 kere düşün derim. Benim hayata bakışım artık tamamen negatif çok üzgünüm yaptığı sonuçtan ve yaptığının arkasında durmamasından eğerki burnunu yapar ve memnun olmassan vay haline! Kızlar bu iş para pulla ilgili değilmiş meğerse iyi dr sadece ünlü dr değilmiş. Eğerki çöpe atacak onca paranız, psikolojinizi bozma isteğiniz varsa buyrun derim bu iş çok zor lütfen girmeden önce 40 kere düşünün geri dönüşüde yok. Ha birde kendi topiğindeki tüm negatif yorumları sildirdi kendisi meğerse durum bundan ibaretmiş bizde sandık olağanüstü bi dr hatasız direk gittk olduk biz yandık siz yanmayın dr unuzu iyi araştırın kızlar.
Merhabalar , sizin söylediklerinize kesinlikle her cümlesine katılıyorum. Geçen hafta bir doktor hakkında onca olumsuz yazı okudum, bu hafta baktım ki hepsi silinmiş yerine mükemmel doktor yazıları gelmiş . Ünlü isimlere gidip hem para veriyorsun hem de azarlıyorlar.. iş kötü oldu mu yok kalın derilisin yok sigara içtin yara iyileşmen bozuk vs.... hep bir bahaneleri var . Bir doktor mütevazi olmalı saygılı olmalı, dürüst olmalı bence. Zaten beklentimiz eskisinden çok daha iyi bir görüntü,biraz nezaket, biraz ilgi.

Merhabalar , çok beğendim burnunuzu çok güzel olmuş.. hocanın eline sağlık. Yalnız alt dudak üst dudak ve çeneye çok küçük müdahaleler olsaydı daha başarılı olurdu sanki. Üst dudak önde alt dudağınız geride ve çene ucunuz biraz geride kalmış. Hanimhep altın oran deniyor ya..Yüzü bütün olarak düşünmek gerekiyor bence.

Merhabalar , sizin söylediklerinize kesinlikle her cümlesine katılıyorum. Geçen hafta bir doktor hakkında onca olumsuz yazı okudum, bu hafta baktım ki hepsi silinmiş yerine mükemmel doktor yazıları gelmiş . Ünlü isimlere gidip hem para veriyorsun hem de azarlıyorlar.. iş kötü oldu mu yok kalın derilisin yok sigara içtin yara iyileşmen bozuk vs.... hep bir bahaneleri var . Bir doktor mütevazi olmalı saygılı olmalı, dürüst olmalı bence. Zaten beklentimiz eskisinden çok daha iyi bir görüntü,biraz nezaket, biraz ilgi.
Kim acaba bu doktor isterseniz ozelden yazin

Kim acaba bu doktor isterseniz ozelden yazin[/QUOTE me
Kim acaba bu doktor isterseniz ozelden yazin
merhaba öncelikle burda yazan bir çok kişi gibi benim hiç kimsenin reklamını yapmaya niyetim yok. Bence herkes kendi doktorunu kendi bulmalı fakat araştırıcı olmalı. İnanın ilk ameliyatıma hem onca para verdim hem burnum çöktü hem de psikolojim bozuldu . Revizyon için kime gittiysem uçuk paralar istediler,sebebi de ilk ameliyata o kadar para veriyorsam revizyon için bu parayı mecburen verecekmişim. Revizyon Ameliyatımı yapan doktordan allah razı olsun adamın parayla pulla reklam ile hiç işi yok sadece işine aşık..

kim o doktor? çok gerildim ameliyat olmayı düşündüğüm doktor olmasa bari :KK14:

Back
X