Barış gücü.. ?

Oktyamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
28
0
36
İstanbul
Kızlar benimde 4. yıla yaklşık 1 ay kalmış uzun bir ilişkim var hiç bir zamn bitirmedik her zaman toparladık hiç ayrılmadık. Tabi askerliği gelip çatana kadarr :50:
Ankara etimesgutta acemi birliğini tamamladı sayılır 3 gun var yemin törenine. Çankırıya düştü diye tam çok sevinirkeeeen, Barış gücü diye bi muhabbet çıktı, yurt dısına cıkartabılmelerı çok yuksekmış ve doğunun 2 katı tehlıkelı natonun askeri gibi birşey oluyomuşsun galiba. Bunlar benım kulaktan dolma bikgilerım. Szin yakınınız tanıdıgınız v.s. varmı barış gücü adı altında askerlık yapann ? Şimdidden çok tesekkur ettim :26:

Burada bir arkadaş vardı askeri Ankara Etimesgut'dan Afganistan'a gönderildi asker olarak.Bayadır görmüyorum o arkadaşı o belki bilgi verebilirdi

bende öyle biliyorum. yani kulaktan dolma bilgilerin doğru. yoğun bi eğitim alıyorlar. yurtdışına çıkma ihtimalleri var. hepsi çıkmıyor ama. hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar benimde 4. yıla yaklşık 1 ay kalmış uzun bir ilişkim var hiç bir zamn bitirmedik her zaman toparladık hiç ayrılmadık. Tabi askerliği gelip çatana kadarr :50:
Ankara etimesgutta acemi birliğini tamamladı sayılır 3 gun var yemin törenine. Çankırıya düştü diye tam çok sevinirkeeeen, Barış gücü diye bi muhabbet çıktı, yurt dısına cıkartabılmelerı çok yuksekmış ve doğunun 2 katı tehlıkelı natonun askeri gibi birşey oluyomuşsun galiba. Bunlar benım kulaktan dolma bikgilerım. Szin yakınınız tanıdıgınız v.s. varmı barış gücü adı altında askerlık yapann ? Şimdidden çok tesekkur ettim :26:

canimcim, benimki de cankayaya dustu, evet nato secmeleri yapiyorlar. Tehlikeli bir gorev degil oncelikle, gozun korkmasin. Benim askerligini natoda yapan bir arkadasim var hatta, cok rahat etmis.

Secmeler var, imtihanlar var, yogun egitimleri var ancaaaakkkk, oyle kolay degil, ingilizce sinavina girdi mi seninki cnmcim? eger ondan yuksek not aldiysa secmelere aliyorlar.

Ondan sonra mulakatlar var (korgenerallerle falan :S ), egitim var, en son oldukca zor sinavlari var, sinavlarda alinan notlara gore ulkelere dagitiliyorsun. 2 aylik falan bir surecte oluyor bunlar. biz gitsin istiyoruz eger sansi olursa, aylik oldukca iyi maas aliyorsun eger natoya secilirsen, otel gibi odalarda kaliyorsun, gorev disinda sivil dolasiyorsun..vs..vs. dogunun tehlikelisi falan degil, memurluga gidiyorsun. Afganistan karisik oldugu icin digerlerine gore daha riskli bunlarin arasinda birtek,

eger nato sinavlari olmazsa ayni yerde kaliyorsun, burada seni kullaniyorlar. internetten aratirsan birkac bilgi bulabilirsin. ben de oralardan okudum, bir de giden arkadaslardan duydum iste:)

Back
X