BARIŞ VE GUPSE'DEN ŞAŞIRTAN CEVAP!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Barış Arduç ile Gupse Özay, Cihangir'de görüntülendi... Çift muhabirlerin sorularına esprili bir dille yanıt verdi.
xresim-134124QP.jpg.pagespeed.ic.4AYmN71TRa.webp
‘Deliha’ adlı filmin setinde tanışıp aşka yelken açan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti önceki akşam Cihangir’de evlerine girerken objektiflere takıldı.

Çiftin elindeki poşette Playstation 3 oyun konsolu olduğu dikkat çekti. Muhabirlerin "Evden çıkamazsınız artık" diyerek takıldığı ikili, "Evden çıkmayı bırakın, inşallah kavga çıkmaz" diye esprili bir yanıt verdi.

Bir çift birbirine ancak bu kadar yakışmazzzz

Çocuk hoş ve yakışıklı diye mi? :KK70:

Niye ya, Gupse Özay bence hoş bir kadın, çirkin değilki. Çok iğreti durmuyorlar.

Hem aşk bu anam. Dini, dili, ırkı, yaşı, fiziği yok :KK43:

Ayrıca çocuk bu kadın sayesinde tanındı bence öpsün başına koysun :/

Çocuk hoş ve yakışıklı diye mi? :KK70:

Niye ya, Gupse Özay bence hoş bir kadın, çirkin değilki. Çok iğreti durmuyorlar.

Hem aşk bu anam. Dini, dili, ırkı, yaşı, fiziği yok :KK43:

Ayrıca çocuk bu kadın sayesinde tanındı bence öpsün başına koysun :/
kusura bakmada çok çirkin ve itici yahuu arada dağlar kadar fark var Allah insana çirkin şansı versin diye boşa dememişler

kusura bakmada çok çirkin ve itici yahuu arada dağlar kadar fark var Allah insana çirkin şansı versin diye boşa dememişler

Konuşması ve mimikleri itici özellikle rollerinde ama genelde Türkiye standartlarına göre fena değil, özellikle bakımlı ve güzel giyinince. Tabi güzellik göreceli bir kavram :KK51:

Bülent Ersoy'un övgüleriyle dikkatleri çektiler. :)
Gupse super oyuncu.çok kafa. Kanka bir kiz.
Oğlanın ise çok ağzının içinde dilini oynatmalı bir oyunculuğu var. Karakter öyle gerektiriyorsa bilemem de, ben taktım ona :) sürekli dilini görüyoruz.

Bülent Hanım bakışlarına fokuslanmış.

yavhu bu adam gupseyle çıkmaya başladıgında doğru düzgün ne hayranı vardı nede tanıyan kaç tane dizide oynadı çoğuda aman aman tutmadı ve başrol oynadıgı bir dizide yok tek bir diziyle patlayınca neden bukadar abartıyoruz anlamam sonuçta bu adam aynı adam degişmedi yakışıklı olabilir ama okadar da şişirilecek kadar degil ben bunlara geçici şöhret diyorum böyle çok var birden bire göklere çıkarılan
ayrıca öyle abartılacak bir oyunculuguda yok

Gupse midir nedir hic sevmiyordum.Yalan dünyada ki karakterine de sinir olmustum.Ayrica ben kolay kolay bimseye yakistirma yapmam ve sevmem de böyle seyleri.Ama Gupse ile cikiyorlarmis denince soka girdim.Bir cift ancak bu Kadar yakismaz yaniiii..

Guspe kart gözüken bir kadın, Barış da çocuksu bir tip. Belki de bizler erkek yanında daha çıtkırıldım kızlar görmek istediğimiz için göze hoş gelmiyor bu ikili. Mesela Elçin Sangu çok zarif, narin ve çok yakıştırıyoruz Barış'la.. Bunun gibi..

Abla kardeş gibi duruyorlar.

Hem neden Gupse sayesinde şöhret olsun.Ben beraber olduklarını 1-2 hafta önce öğrendim.
Bu diziden önce Bugünün Saraylısında da romantik yakışıklıyı oynuyordu.Gupse'den daha çok dizisi var bile denebilir:)

Back
X