BARIŞ VE GUPSE'DEN ŞAŞIRTAN CEVAP!

Bazı kadınlar tanıdıkça güzelleşir gupse de onlardan biridir belki. Gerçi benim gözümde bülent ersoya olan benzerliğiyle -10 - 0 geride ama :KK51:

Ben de hic yakistiramiyorum cok itici duruyolar. Gupse cocuktan uc yas buyuk. Ben dizideki kizla cok yakistiriyorum. Kiz da cocuktan iki yas buyuk ama genc duruyo beraber o kadar tatli duruyolar kii sanki birbirleri icin yaratilmislarr

Bu kadin hakkinda yalan dunyada cok guzel rolune giriyor demistim. Boyle yapmayi nasil beceriyor zor olsa gerek demistim.
Kadinin normal konusma tarzinin o oldugunu ogrendigim gun sogudum kadindan.
Bana hic kadinsi gelmiyor.

gitti güzelim cocuk :D kadın cirkn degil ama bu yakısıklılıgın yanına hic olmams cok itici birlikte fotografbile cektirmesinler mümkünse :D

Adam böyle wooow yakışıklı değil sokakta böyle tipler görülebilir burak ozcivitten bahsetmiyor yav abartmayın
Kadın da karizmatik bi kadın güzel kız çok ama farklı enerjisi olanlar çok az

Aynen ="themis1990, post: 42421761, member: 392825"]Bir çift birbirine ancak bu kadar yakışmazzzz[/QUOTE]
Ayneen :D

Demek ki cocugu ceken bisiyler var gupsede
Bir röportajinda sosyal biri olmadigini soylemis kiz cok girisken diye etkilenmis olabilir kimbilir

Egolarından olsa gerek ancak film setinde tanışılır ve aşık olunur ,başka yerde zaten kendilerinden ödün vermiyorlar sonrasıda , sokakta bulduğunu yine sokakta kayıp edeceksin oluyor, fazla sürmez set aşkları ,

gupseyi hiiiiiiiç mi hiiiiç yakıştırmıyorum barış arduça çok üzücü :KK47::KK47:

barış arduçu görür görmez çok beğendim hemen araştırdım sevgilisi kim merak ettim karşıma çıkan sonuç büyük bir hüsran :KK43::KK43:

resmen teyzesi gibi duruyor, barış canım çok zevksizsin...

Back
X