barışma sinyallerimi veriyor arkadaşım sizce kızlar

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
bir kaç gün önce hatırlarsanız iş yerindeki erkek arkadaşımın küsüp beni facebookta engellediğini yazmıştım kızlar şimdide facebookta eklemedi ama yaptığım paylaşımlarımı beğeniyor barışma sinyallerimi veriyor sizce yoksa paylaşım beğendi diye fazla umutlanmayayınmı

"sanal" ortamdaki davranışlara bakarak "gerçek" hayatınızı mı belirliyorsunuz facebook ta bir paylaşımı beğenmesi, bir insanın gerçek hayattaki hangi tavrına karşılık gelir ki? paylaştığınız kahvaltı tabağında kesi veya komik park etme videolarını beğenmesi, o kişinin onları beğendiğini gösterir sizi değil. basit davranışlara kocaman anlamlar yüklemeyin derim. "evli olduğunu facebook a neden yazmamış ki? ben onu bekar sanıp asılmıştım oysaki" diyerek, facebook'a nüfus idaresi muamelesi yapan kızlarla dolu bir memlekette yaşıyoruz

silmeyi anlarim da yav engellemek ne?
bakarsin karsidaki sildigin halde msj yagmuruna tutuyor engellersin. ama hemen engeli basmak, benim icin direkt nefret sebebi.
manyak midir nedir? salla gitsin bence bu adami.

size küsen kişi
sadece
iş yeri arkadaşınız mı?
yoksa
özel biri mi?

faceye göre umutlanmayın iş yerinde size karşı davranışları değişmedi mi..

mesela konuşmasa bile gülümsemeler falan varmı?

iş yerinde arkadaşım kendisi şu an onu bir kaç gündür göremiyorum iş için başka bir yerde kendisi o yüzden gülümseme falan davranışları hakkında bişey diyemiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…