Barismakla hatami ettik ne

Büyük bır deprem olmadığı için pek üstünde durmamıs olabılır..sıradan sallantı işte demiştir..

Ayrıca bende samsundayım..evet bayag ürküttü bu deprem..
Evet korktuk ama ben sizin gibi düşünemiyorum işte umursamaz adam

Ben başlı başına bir anlaşılmazligim zaten ama sonuçta yazmışım ona deprem oldu diye siz olsanız demezmiismiz bişey oldumu kokrtun mu arayıp konuşmaz mısınız geçmiş olsun demezmiydiniz beni onemsemedi
Onemsemese cok kotu hissederdim ve buyuk trip atardim, ama ben asiri nazik adama bile trip atabilen bi kadinim bilemiyorum :d

Kendisiyle mesajlasiyor dum 3.yila girdik ki ben yolculuk yaparken şarjı bitip kendisine ulaşamadıgjm da hastaneleri arayan birisiydim
onunla mesajlaşırken olduysa deprem .işte siz o sırada ona göre geç yazmışsınız oda ona takılmış.sonra deprem için inanmamış bakmış doğru.eğer normalde gururlu biriyse size iyi misin falan dese lafını yemiş olacak yalan dediği doğru çıkmış çünkü.he bana kalırsa zaten çok sevse ne olursa olsun arayıp sorması lazımdı.pişmansınız barıştığınıza açıkca söyleyin ilgisizliğini.duruma göre devam eder yada ayrılırsınız.

onunla mesajlaşırken olduysa deprem .işte siz o sırada ona göre geç yazmışsınız oda ona takılmış.sonra deprem için inanmamış bakmış doğru.eğer normalde gururlu biriyse size iyi misin falan dese lafını yemiş olacak yalan dediği doğru çıkmış çünkü.he bana kalırsa zaten çok sevse ne olursa olsun arayıp sorması lazımdı.pişmansınız barıştığınıza açıkca söyleyin ilgisizliğini.duruma göre devam eder yada ayrılırsınız.
Geç yazma durumu ben tarafından hiç olmadı :) geç yazmayı unutalim ....keşke barismasaydim

Ayrıyız ben vazgeçtim. Haberimi bile alamıyor. Sabahlara kadar 168 200 kere aramalar içip içip mesajlar vs.. neymiş sınavlar beni bitirdi çok ihmal ettim vs.
Hm ben dayanamadım bikaç Üzgün tavrına mesajına sesine hepsine cevap vermedim ayrilamadim görüyorum ki hata etmişim öyle daha değerli oluyoruz

Hm ben dayanamadım bikaç Üzgün tavrına mesajına sesine hepsine cevap vermedim ayrilamadim görüyorum ki hata etmişim öyle daha değerli oluyoruz
Sürüm sürüm süründüreceksin başka türlü anlamazlar. Gerekirse o nasıl geç veriyorsa cevap sende ona geç cevap ver. O ne yapıyorsa sana sende ona aynısını yap.

Canim mesaj atabildigine gore iyidir demistir o da, ama normal gunluk konusmalarinizd boyle kopuksa bir sıkınti vardir illaki

Back
X