- 2 Ekim 2022
- 126
- 133
- 33
- 29
Benimki en son evde ki patlamasından sonra şuan ortada yok, pusuda bekliyor korkusu hep var, şişlik indi ama elime minik de olsa bişey geliyor, günlük ped kullanıyordum onun yerine beije marka buldum bambu onu aldım, alt tarafı sabunla yıkamaktan vaz geçtim, Dr un önerdiği bir fıs fıs var bunu hijyen için sık demişti ondan aldım, dut kurusu dün bitti yarın test yaptıracağım crp düştü mü diye, birde ekşi sözlük de bir kadın kav mantarı kremi önerdi almadım ama yine çıkarsa ki inşaallah çıkmaz onu alacağım, ara ara oturma banyosu yapıyorum tıkanıklık açılsın varsa diye, birde cranbery desteği aldım enfeksiyon olmasın diye, kendimce çözümüm bunlar bana en iyi gelense, kist iyice şiştiğinde ketılda kaynattığım suya temiz bez batırıp sıcak sıcak kistin üzerine koymak oldu kist sıcağın etkisiyle hemen patladı önerim bunu yapacaksanız WC de yapın patladıktan sonra dezenfekte edin.
Merhaba, çok geçmiş olsun. Ah kıyamam ne acılar çekmişsiniz. Bende de bugün bi acı başladı pişik oldum sandım krem sürdüm. Duş aldım tekrar süreyim dedim dikkat ettim sol dudağın orda içten top gibi bir şey korktum acıyor hareketimi kısıtlıyor bu kadar hızlı bir anda çıkıp büyümesine şaşırdım. Hemen google’a yazdım Bartholin olabileceğini gördüm. Sizin yorumlarınızı okudum. İlk defa çıktı o bölgede. 6 yıldır evliyim doğum yapmadım ilk defa başıma geldiği için korktum. Sizce ne yapmalıyım? Yarın daha acıya katlanıp pazartesi kadın doğum doktoruna gitsem ne der acaba düşüncelere daldım