Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın zamanda sizde tekrar etti mi ? Sizle konuşmuştuk geçen senelerde diye hatırlıyorum.Bartholin marsupializasyon sonrası kuruluk yaşayan var mı Marsupializasyon da olsa kuruluk yaşanıyor sanırım
Yok tekrar etmedi benimki 2 sene olacak benimkiYakın zamanda sizde tekrar etti mi ? Sizle konuşmuştuk geçen senelerde diye hatırlıyorum.
10 15 dakikan ağrısı yoktu hiç sadece o şişlik inmesi sürdü bir süre yoksa rahatlama oluyor acıdan ziyade sizin sürekli tekrar ediyor mu açıklık kapanmadıkça marsupializasyon da tekrar etmez sanmıyorumSizin yaptırdığınız işlem kaç dakika sürdü? Lokal anestezi ile mi yapıldı ağrısızı sızısı nasıldı ?
Kaç ayda bir tekrar ediyor yeminle keşke hiç bilmeseydim Bartholin nedir kuruluk sorunu var mı sizde hiçBenim yine oldu şu an yürüyemez haldeyim çok kötüyüm. Yarın doktora gidip drenaj yaptırıcam şimdilik
Neden marsupializasyon yaptırmıyorsunuz en azından bir denersinizValla ilk 6 aydı şimdi 2 ayda bir tekrar ediyor kuruluk var yine ben de
Yani şöyle ben bir kez yaşadım yaptırdım bez sıvı salgılıyor ama açık olduğu için klitorise falan da gidiyor o sıvı ama benim bezim fazla açık ama o açıklık kapanmadıkça tekrarlamaz böyle yaşamaktan iyidir benceO kadar korkuyorum ki anlatamam birde iyi bi araştırma yapmam lazım yaptıranların %70 i tekrar etmiş. O yüzden pek sıcak bakamadım
Doğru diyorsunuz vallahi bıktım artık bari nedenini bilsekte kökten çözsekYani şöyle ben bir kez yaşadım yaptırdım bez sıvı salgılıyor ama açık olduğu için klitorise falan da gidiyor o sıvı ama benim bezim fazla açık ama o açıklık kapanmadıkça tekrarlamaz böyle yaşamaktan iyidir bence
Keşke bende bıktım yani sürekli bu konuyu düşünmekten bazen ilişkide sıkıntı yaşamıyorum bazen yaşıyorum yani marsupializasyon da yaptırdım kurtuldum değil kuruluk yaşayabiliyorum bazen sıvı salgılıyor ama hepsi vajinaya değil yaniDoğru diyorsunuz vallahi bıktım artık bari nedenini bilsekte kökten çözsek