Bartholin

serenmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
229
15
98
35
Bartholin marsupializasyon sonrası kuruluk yaşayan var mı Marsupializasyon da olsa kuruluk yaşanıyor sanırım

Sizin yaptırdığınız işlem kaç dakika sürdü? Lokal anestezi ile mi yapıldı ağrısızı sızısı nasıldı ?

Sizin yaptırdığınız işlem kaç dakika sürdü? Lokal anestezi ile mi yapıldı ağrısızı sızısı nasıldı ?
10 15 dakikan ağrısı yoktu hiç sadece o şişlik inmesi sürdü bir süre yoksa rahatlama oluyor acıdan ziyade sizin sürekli tekrar ediyor mu açıklık kapanmadıkça marsupializasyon da tekrar etmez sanmıyorum

Benim yine oldu şu an yürüyemez haldeyim çok kötüyüm. Yarın doktora gidip drenaj yaptırıcam şimdilik

O kadar korkuyorum ki anlatamam birde iyi bi araştırma yapmam lazım yaptıranların %70 i tekrar etmiş. O yüzden pek sıcak bakamadım

O kadar korkuyorum ki anlatamam birde iyi bi araştırma yapmam lazım yaptıranların %70 i tekrar etmiş. O yüzden pek sıcak bakamadım
Yani şöyle ben bir kez yaşadım yaptırdım bez sıvı salgılıyor ama açık olduğu için klitorise falan da gidiyor o sıvı ama benim bezim fazla açık ama o açıklık kapanmadıkça tekrarlamaz böyle yaşamaktan iyidir bence

Yani şöyle ben bir kez yaşadım yaptırdım bez sıvı salgılıyor ama açık olduğu için klitorise falan da gidiyor o sıvı ama benim bezim fazla açık ama o açıklık kapanmadıkça tekrarlamaz böyle yaşamaktan iyidir bence
Doğru diyorsunuz vallahi bıktım artık bari nedenini bilsekte kökten çözsek

Doğru diyorsunuz vallahi bıktım artık bari nedenini bilsekte kökten çözsek
Keşke bende bıktım yani sürekli bu konuyu düşünmekten bazen ilişkide sıkıntı yaşamıyorum bazen yaşıyorum yani marsupializasyon da yaptırdım kurtuldum değil kuruluk yaşayabiliyorum bazen sıvı salgılıyor ama hepsi vajinaya değil yani

Back
X