Bartındaki başıboş köpekler

Cicek Kiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.175
21.643
348
Arkadaşlar merhaba, şuan gezmek için Bartın'a geldim. Fakat etrafta boş gezen o kadar çok cins köpek var ki.. özellikle mugada da sahilde çok fazla köpek var hepsi ilgiye ve sevgiye aç.. çantamda aç bitir salamlarla dolaşıyorum gördüğüm yerde veriyorum ama barinağa mi haber versem ne yapsam bilemedim. Birde bilenler olabilir mugada girişinde sağda yeni bir çeşme yapılmış, onun arkasında minicik siyah beyaz cins bir köpek var.. aklım onda kaldi.. yarın tekrar gideceğim ordaysa barınağa haber veriyim mi sizce

Haber vermeyin. Barinaklar kopek oteli degil, dogru durust bakilmiyorlar ustune kafeslerde tikili yasiyor cogu. Birakiniz en azindan ozgur kalsinlar. Ac bitir yerine uygun fiyatli kuru mama alsaniz daha iyidi

Bu gordug
Haber vermeyin. Barinaklar kopek oteli degil, dogru durust bakilmiyorlar ustune kafeslerde tikili yasiyor cogu. Birakiniz en azindan ozgur kalsinlar. Ac bitir yerine uygun fiyatli kuru mama alsaniz daha iyidi
[/QUOTE
Almadigimi nereden biliyorsunuz? Bu nasil sert bir tavir ne yazdim bu kadar tepki gostereceginiz? Hepsinin ortak olarak tek yediği sey ac bitir oldu. Ozgur kalsinlar evet ama o yavrucak daha minicik ve orda arkada kimse goremez. O yüzden sordum haber veriyim diye.

Tavsiye ettim sadece daha doyurucu olur diye tavir yaptigimi nereden cikartiyorsunuz? İlla gulen surat koymak ya da canim cicim yazmak zorunda miyim?

Annesi olmadigina eminseniz ve yavru cok kucukse barinagi arayabilirsiniz ama yavru dediginiz yuruyup, kosabiliyorsa, saglik sorunu gorunmuyorsa asiri zayif ve bitkin degilse, kati yiyeceklerde zorlanmiyorsa aramayin derim.

Barınak hangi birini alacak kaç tane köpek var orda ve zaten onlarda biliyorlardır.
Kürü mama ve şu vererek bir süre bakımlarını yapabilirsiniz muhtarlık ile görüşün belki mama yardımı konusunda birşeyler yaparlar

Barinaga vermek kotu fikir. Barinakta kopeklere bakim yok.
Konya barinagindan kopek sahiplendim orasi cok ilgiliydi patilere.. ara ara gider mama gotururum, heryeri ayni sanıyorum galiba haklısınız

1 hafta kadar buradayim tamamen burda olsam alir bakar sahiplendirebilirim ama vaktim kısıtlı. Muhtarlığa soylemek mantikli belki kendini toparlayincaya kadar bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…