- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
Kizlar merhaba daha önceki konumda bartolin ameliyati olucagimi soylemistim. 28 haziranda ameliyat oldum. Ameliyatim biraz sikintili gecti ic kanama olustu ameliyat yerinde. Ve doktorlar kistimin yapisnin faekli bi gorunumde oldugunu söylediler. Allahtan patoloji sonucum temiz cikti.
Şimdi benim merak ettiğim vajinamdan yaklasik iki haftadir iki adet ip sarkiyor. Dikislerimin kendi dusucegi soylendi. Ama hala bi dusme yok nerdeyse bir ay oldu. Bu ameliyatı olan tecrubeli ablalalarimdan bilgi istiyorum. Bu dikisler ne kadar surede duser ? 45 gun cinsel iliski olmasin dendi. Dikis dusmesede 45 gun sonra iliski olsa sikinti yaratir mi ? Ve ameliyattan sonra asiri akinti oldu vajinit oldugu soylendi . Doktoe fitil ve antibiyotik verdi ama banamisin demedi
suan uc tane antibiyotik daha kullaniyorum bu vajina icinde beyazimsi pamukcuk gibi goruntuye nasil care bulurum ? Muhtemelen mantar oldum. Coo canim sikiliyor bu duruma daha fazla antibiyotik kullanmak istemiyorum. Yardimci olurmusunuz
Şimdi benim merak ettiğim vajinamdan yaklasik iki haftadir iki adet ip sarkiyor. Dikislerimin kendi dusucegi soylendi. Ama hala bi dusme yok nerdeyse bir ay oldu. Bu ameliyatı olan tecrubeli ablalalarimdan bilgi istiyorum. Bu dikisler ne kadar surede duser ? 45 gun cinsel iliski olmasin dendi. Dikis dusmesede 45 gun sonra iliski olsa sikinti yaratir mi ? Ve ameliyattan sonra asiri akinti oldu vajinit oldugu soylendi . Doktoe fitil ve antibiyotik verdi ama banamisin demedi

Son düzenleme: