Bartolin ameliyatindan sonra vajinadan sarkan ip

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.441
990
123
Kizlar merhaba daha önceki konumda bartolin ameliyati olucagimi soylemistim. 28 haziranda ameliyat oldum. Ameliyatim biraz sikintili gecti ic kanama olustu ameliyat yerinde. Ve doktorlar kistimin yapisnin faekli bi gorunumde oldugunu söylediler. Allahtan patoloji sonucum temiz cikti.

Şimdi benim merak ettiğim vajinamdan yaklasik iki haftadir iki adet ip sarkiyor. Dikislerimin kendi dusucegi soylendi. Ama hala bi dusme yok nerdeyse bir ay oldu. Bu ameliyatı olan tecrubeli ablalalarimdan bilgi istiyorum. Bu dikisler ne kadar surede duser ? 45 gun cinsel iliski olmasin dendi. Dikis dusmesede 45 gun sonra iliski olsa sikinti yaratir mi ? Ve ameliyattan sonra asiri akinti oldu vajinit oldugu soylendi . Doktoe fitil ve antibiyotik verdi ama banamisin demedi :KK43: suan uc tane antibiyotik daha kullaniyorum bu vajina icinde beyazimsi pamukcuk gibi goruntuye nasil care bulurum ? Muhtemelen mantar oldum. Coo canim sikiliyor bu duruma daha fazla antibiyotik kullanmak istemiyorum. Yardimci olurmusunuz

Son düzenleme:
Sakın iplere asılma gibi bir gaflete düşmeyin, madem mantarlaşma da var bence ameliyatı olduğunuz doktora ikisini de gösterin. Çok geçmiş olsun

Sakın iplere asılma gibi bir gaflete düşmeyin, madem mantarlaşma da var bence ameliyatı olduğunuz doktora ikisini de gösterin. Çok geçmiş olsun

Yok yok asilmiyorum taharetlenirken bile ip elime geldiginde sanki cekilir gibi oluyor canim yaniyor. Kendiliginden düşücek dendi ama hala bi fark yok ayni sekilde duruyorlar. Doktora gosterdim tekrardan antibiyotik fitil ve intim jel verdi kullaniyorum bakalim

Tesekkur ederim yorumlar icin. Vallahi bende her tuvalete girisimde bi tuhaf oluyorum :KK53: iki kutu antibiyotik ve üç günlük bi fitil kullandim gecmedi arkadaslar. Patoloji sonucu icin tekrar gittigimde yine uc kutu antibiyotik travazol krem ve intim jel verdi suan onlari kullaniyorum. Ama pek degisiklik yok givi. İnsallah dediginiz gibi ipler düşünce gecer. Ameliyattan sonra ve once cok antibiyotik kullandım. Antibiyotikler de o bolgedeki yararli bakterileri öldürüyormus o yuzden de olabilirmis. Boylede birsey ogrendim .

Peki sizce doktor kırkbeş gun iliski yok dedi ya ; dikiş düşmesede kırkbeş gün sonra ilişki olabilir mi sizce ?

Back
X