Bartolin kisti olmus olaniniz varmi?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
124
323
Diğer
Merhaba.Benim Bartolin kistim var.Cerrahi mudaheleyle acilmasi lazimmis,aranizda hic boyle kisti olup da actiram varmi?Agrili bir islemmi acaba?:59: 37 haftalik hamileyim hem de,acaba dogurduktan sonrami yapdirsam diye dusunuyorum,bir yandan da ya dogururken bir enfeksiyon kaplar da abses haline gelirse diye de dusunuyorum,bilemiyorum....:50: agrili bir islemmi,bilenler benimle paylasirsa sevinirim...

mrb ben yaklaşık 12 gün önce bartholin kisti apsesi ameliyatı oldum..kistim apse yapmıştı mandalina buyuklugune ulaşmıstı..cok agrım vardı ama amelıyatla bırlıkte gecti..ameliyattan hiç korkma genel anesteziyle yapıyolar zaten hıç bişey anlamıyosun..sonrasında da yine aynı şekılde hıç agrım olmadı benim çok az dikiş rahatsızlıgı vardı o kadar..geçmiş olsun..

mrb ben yaklaşık 12 gün önce bartholin kisti apsesi ameliyatı oldum..kistim apse yapmıştı mandalina buyuklugune ulaşmıstı..cok agrım vardı ama amelıyatla bırlıkte gecti..ameliyattan hiç korkma genel anesteziyle yapıyolar zaten hıç bişey anlamıyosun..sonrasında da yine aynı şekılde hıç agrım olmadı benim çok az dikiş rahatsızlıgı vardı o kadar..geçmiş olsun..

gecmiş olsun canım bnde 1 ay önce oldum marsipulaszyon yöntemi uyguladı dikişlerim kendiliiginden attı sanki biraz acıyo gibi gelio psikolojik olarak mı bilmiyorum yaa baktım aynadan sanki bi kesit yapmış gibi duruyor. Marsipilaszyon yöntemi bölemiş zaten ay bilmiyorum korkuyorum ya ama ameliyat ve sonrası rahat geciyor benimki psikolojik sanırım suan için

Merhaba,
Ben de 26 gün önce bartolin kistinden ameliyat oldum, doktora kontrole gidicem ama istanbuldayım doktorum izmirde. Dün iyileşmiştir diye eşimle denedik bişiler :S ama çok canım yandı az miktarda da kan geldi çok çok az. Bu ne kadar sürede iyileşiyor tam anlamıyla, yaşayan var mı bu tarz bir durumu?

Merhaba.Benim Bartolin kistim var.Cerrahi mudaheleyle acilmasi lazimmis,aranizda hic boyle kisti olup da actiram varmi?Agrili bir islemmi acaba?:59: 37 haftalik hamileyim hem de,acaba dogurduktan sonrami yapdirsam diye dusunuyorum,bir yandan da ya dogururken bir enfeksiyon kaplar da abses haline gelirse diye de dusunuyorum,bilemiyorum....:50: agrili bir islemmi,bilenler benimle paylasirsa sevinirim...

Öncelikle çok geçmiş olsun 14 ekimde doğum yaptım doğumdan bir kaç gün sonra vajina kenarında anüse doğru çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım.Dokunduğumda tavık yumurtası kadar acılı ağrılı bir şişlik vardı çok korktum tabii. Dr um ameliyat dedi bebeğim 2 haftalıkken ameliyat oldum 1 saat sürdü genel anestezi ile greyfurt büyüklüğüne ulaşmış içinden kirli kan ve iltihap çıktı çok dikişm varmış dr kesesiyle aldı bir daha tekrar etmesin diye şimdi çömelerek oturunca ara sıra ağrım oluyo ama çok şükür ameliyattan önce dayanılmazdı mutlaka ameliyat olun ama kesesiyle aldırın ki bir daha olmasın derim geçmiş olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun 14 ekimde doğum yaptım doğumdan bir kaç gün sonra vajina kenarında anüse doğru çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım.Dokunduğumda tavuk yumurtası kadar acılı ağrılı bir şişlik vardı çok korktum tabii. Dr um ameliyat dedi bebeğim 2 haftalıkken ameliyat oldum 1 saat sürdü genel anestezi ile greyfurt büyüklüğüne ulaşmış içinden kirli kan ve iltihap çıktı çok dikişm varmış dr kesesiyle aldı bir daha tekrar etmesin diye şimdi çömelerek oturunca ara sıra ağrım oluyo ama çok şükür ameliyattan önce dayanılmazdı mutlaka ameliyat olun ama kesesiyle aldırın ki bir daha olmasın derim geçmiş olsun

Back
X