V vertigo Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 471 7 96 Zonguldak 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #1 kızlar merhaba son zamanlarda baş ağrım şiddetlendi ve ilaç içmeden kesinlikle geçmiyor parol alıyorum siz napıyorsunuz baş ağrısı için
kızlar merhaba son zamanlarda baş ağrım şiddetlendi ve ilaç içmeden kesinlikle geçmiyor parol alıyorum siz napıyorsunuz baş ağrısı için
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #2 Geçen hafta çok ateşlendim. Doktorum parol veya minoset kullanmamı tavsiye etti. Parol alıyorum ben de başım ağrıdığı ve ateşlendiğim zamanlarda.
Geçen hafta çok ateşlendim. Doktorum parol veya minoset kullanmamı tavsiye etti. Parol alıyorum ben de başım ağrıdığı ve ateşlendiğim zamanlarda.
denizcim Çok şükür Allah'ım Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 1.327 1 66 Diğer 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #3 Minoset cnm ama plus olmayacak.Doktorum bunu tavsiye etti...
A aysag Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2008 1.040 76 163 43 Bursa 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #4 bende minoset alıyorum ama öle cok basım agrıyorsa manoset banamısın demiyor ama parol geciriyor ikisinide kullanıyorum
bende minoset alıyorum ama öle cok basım agrıyorsa manoset banamısın demiyor ama parol geciriyor ikisinide kullanıyorum
V vertigo Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 471 7 96 Zonguldak 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #5 Sağolun kızlar benimkide ilaçsız geçmiyor hatta dün o bile kar etmedi
selene34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 339 4 66 Diğer 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi vertigo #6 parol ve minosetin etken maddesi aynıdır. bu ilaçları alırken içeriğinin sadece parasetamol olması gerekiyor.kafein olanlar içilmiyor. ben dayanamıycak kadar agrımadıkca ilaç almadım. sonucta her ilacın yan etkisi var.
parol ve minosetin etken maddesi aynıdır. bu ilaçları alırken içeriğinin sadece parasetamol olması gerekiyor.kafein olanlar içilmiyor. ben dayanamıycak kadar agrımadıkca ilaç almadım. sonucta her ilacın yan etkisi var.