Baş ağrısı

TeraziBurcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
979
367
33
32
Kızlar çok tuhaf bir baş ağrısı yaşıyorum soldan soldan derler ya zonk zonk zonkluyor beynim sanki arada olurdu ama bu geçmiyo dün geceden başladı ve beni uyutmadı önceden geceden başlar sabaha geçerdi ilaç da almıyorum hiç nolur nolmaz ama kafamı duvara vurcam o derece fazla üstüne birde birden üşüme birden sıcak basması eklendin bi süre üşüyorum bi süre yanıyorum birde bu ay tam ilişki sonrası banyoya yıkanmaya gittiğimde bende yumurta akı kıvamlı aşırı yoğun şeffaf kokusuz bi akıntı geldi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu baş ağrısı her şeyide hamilelik belirtisi saymaktan da yoruldum ama kendime engel de olamıyorum martta sağlıksız gebelikten kürtaj olmuştum iyice takıntı oldu heralde ama bu ay gerçi pek takmamıştım en azından yumurtlama döneminde tatildeydik hiç aklıma gelmedi tabi yoğun geçince ama eve dönüp boş kalınca sonuç yine burda başlık açıyorum

migren sinüzit tarzı bir rahatsızlığınız var mı ? bahsettiğiniz migrene benziyor çünküü

Bir nörolojiye randevu alıp gidin. Migren başlangıcı gibi geldi bana. Gözlere vuruyor ağrısı genelde. Başın kenarında bir damar şişiyor o damarı hafifce ovarsanız ağrı azalır
Kalkıp duş aldım başıma şampuanlıyken masaj yaptım geçmedi doktorluk olucam gibi zaten ama halsizlik de şu an ağrı yokken gidince anlaşılır mı bu migren doktora randevu anca haftaya falan çıkar heralde

evet anlaşılır. Doktorlar belirtileri soruyor zaten kapsamlıca anlatın. Ailenizde migreni olan varsa anne tarafınızdan genelde ırsi birşey olduğu için sizde de migren tanısı koyulabilir.
Benim ananem teyzem ve kızları annem hepimizde var. Kız kardeşimde dahi çıktı. Yaş 21-22 olduğu gibi migren kendini gösteriyor hemen. Göz ardı edilebilir durumda da olmuyor mutlaka ilaç verecektir

Tmm cnm randevu alıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…