- 5 Ekim 2024
- 297
- 32
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
Aşırı başım ağrıyor böyle zorluyor alin bolgemden yukarı doğru onerebileceginiz bir tavsiye var mı yarın acile gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şakak bölgelerine sülük taktır bunu yapan özel hastanelerde var en az 6 ay baş ağrın olmazAşırı başım ağrıyor böyle zorluyor alin bolgemden yukarı doğru onerebileceginiz bir tavsiye var mı yarın acile gideceğim
Grip oldum herhalde böyle zonk zonk ediyorCanım şakak bölgelerine sülük taktır bunu yapan özel hastanelerde var en az 6 ay baş ağrın olmaz
Evet olabilir eğer sürekli baş ağrısı varsa onda. Sülük tedavisi dedim ama gripse geçer ilaçlarla hemen :) çok geçmiş olsunGrip oldum herhalde böyle zonk zonk ediyor
Böyle bir şey yok salgına yakalandım herhaldeEvet olabilir eğer sürekli baş ağrısı varsa onda. Sülük tedavisi dedim ama gripse geçer ilaçlarla hemen :) çok geçmiş olsun
Yok cnm yarın gideceğim ArtikHamilelik veya emzirme durumu yoksa ağrı kesici iğne vurdurun isterseniz hastanede
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin geçer inşallahYok cnm yarın gideceğim Artik
Pazar nikahım var inşallah geçerÇok geçmiş olsun bol bol dinlenin geçer inşallah
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim acilde iğne vurdurun beş dakikaya geçer Allah'ın izniylePazar nikahım var inşallah geçer
Aile hekimi ilaç verdiBir ömür boyu mutluluklar dilerim acilde iğne vurdurun beş dakikaya geçer Allah'ın izniyle![]()
Ağrı kesici vermiştir belki stresten dolayı olmuşturAile hekimi ilaç verdi
Yok kuzum ya üşüttum herhalde ev taşıdıkAğrı kesici vermiştir belki stresten dolayı olmuştur