Baş belası facebook.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Kizlar simdiye kadar bu face hakkinda kadinlardan bi cok sey okudum ve galiba benimde başıma geldi. uygulamada zaten kayitli bi face var onda sıkıntı yok. ama internet sayfasini actigimda face vardi bi kac kere gördüm. kayitli adres yok gecmis hep silinir zaten. nasi bulucam ben varmi yokmu kuruntumu olduğunu.???

Kimin facesi neden niçin noldu?

Eşinin telefonunu kurcaladın,internet geçmişinde face gördün,hali hazırda kullandığı face ine de baktın,sıkıntı yok.
Peki internet geçmişindeki face kimindi ne idi ne değildi diye işkillendin.
Geçmiş de silindiği için iki kere gıcık oldun.
Karıştırma ,boşuna kendini bulandırma.
Geçmişi siliyorsa illa aldatıldığını göstermez ama eğer yapıyorsa çıkar zaten yakında.

Aman allahim facemi kullaniyo kesin aldatiyo hemen boşan tazminat al neymis facebook kullanmak görsün:KK55:

Onu beşi bilmem. Aldatan adam adidir aldatır .
Her türlü...

Sosyal medya onlar için sadece tahrik unsurudur .

Hahaha:)) afedersiniz esim olur kendileri.nedenini nicinini bilmem ama varmi yokmu bulamiyorum. internet gecmisini hep siler ama son sekme hep face kaliyo.

Hahaha:)) afedersiniz esim olur kendileri.nedenini nicinini bilmem ama varmi yokmu bulamiyorum. internet gecmisini hep siler ama son sekme hep face kaliyo.
Bir açığını bulsanız bile boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın.

Olay facebook hesabı olup olmadığı mı nasıl kullandığı mı?

Salak yerine konmayi kabullenemem bu yuzden bulmam lazim.yaptigi seye göre cezasi tabiki olucak.aldatma var veya yok neden o face var. kendime gulucem gulemiyorum.biraz once yorumlari okurken benim kocam yapmaz dedim.
Belli bi sıkıntı var

Gecmisi silmesi suphelenmek icin yetmez. Bende hep silerim gecmisi ki esim telimi eline almaz.

Olay ikinci face varmi yokmu.
Varsa neden var.
Nasi bulucam olup olmadigini.
İkinci hesaptan da bahsetmemişsiniz ki.
İkinci olabileceğini nereden çıkardınız? Giriş yaptığı kaç tane mail adresi var ona bakabilirsiniz

Salak yerine konmayi kabullenemem bu yuzden bulmam lazim.yaptigi seye göre cezasi tabiki olucak.aldatma var veya yok neden o face var. kendime gulucem gulemiyorum.biraz once yorumlari okurken benim kocam yapmaz dedim.
Belli bi sıkıntı var
:deli:
Sen de yakmışsın devreleri .
Haklısın,aldatılmak salak yerine konmaktır.
Tedavisi olmayan tek hastalık da aldatma imiş .

Varsa neden var.
Yem at.
İkinci facen var mı deme.
İkinci faceni buldum ne iş de.
İnkar ederse "hiç inkar etme buldum yani niye böyle birşeye gerek duydun ne yapıyordun? Ha söylemezsen de hacker arkadaşım var o halleder bulur neler yaptığını ama ben senden duymak istiyorum" de.

Varsa neden var.
Canim ne demek istedigini anladim benim telefonumda da facebook var ve orda diyelim ki kayıtlı bi hesap var ama ben baska yerden de girebiliyorum oradan girdigimde soyle bi ayrinti verim girdigim yerdeki eposta adresi katitli kalır yani en son hangi hesaptan girersem o hesabin epostasi muhakkak kalir sende bi bak isterse

Back
X