• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası facebook.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir ihtimal telefon numarasını aratın Facebook'ta. Öyle veya böyle bir gün açık verecektir ama o güne kadar beklemek zor.

Eşinin telefonunu kurcaladın,internet geçmişinde face gördün,hali hazırda kullandığı face ine de baktın,sıkıntı yok.
Peki internet geçmişindeki face kimindi ne idi ne değildi diye işkillendin.
Geçmiş de silindiği için iki kere gıcık oldun.
Karıştırma ,boşuna kendini bulandırma.
Geçmişi siliyorsa illa aldatıldığını göstermez ama eğer yapıyorsa çıkar zaten yakında.
Şu yorumlari okuyunca resmen ufkum açılıyo :sampiyon: yazilanlardan bi kelime anlamamistim hem olayi cozmussunuz hem cozum bulmussunuz bravo :KK73:

Salak yerine konmayi kabullenemem bu yuzden bulmam lazim.yaptigi seye göre cezasi tabiki olucak.aldatma var veya yok neden o face var. kendime gulucem gulemiyorum.biraz once yorumlari okurken benim kocam yapmaz dedim.
Belli bi sıkıntı var
Hahaha:KK45::KK70::KK70::KK70: cok komik bir kafa karisikligi yasiyosunuz.ama bazen internette dolasirken birseye bakmak istediginde face hesabinla devam et butonu oluyor.ona basmis olabilir bence bisey yoktur gibi geldi bana.

Chrome ana sayfada bazi gazetelerin ve facebook un kisa yolu var.

Bende de boyle. Standart bisey olabilir. Özellikle gecmisi silince hemen oraya konuveriyorlar.

Salak yerine konmayi kabullenemem bu yuzden bulmam lazim.yaptigi seye göre cezasi tabiki olucak.aldatma var veya yok neden o face var. kendime gulucem gulemiyorum.biraz once yorumlari okurken benim kocam yapmaz dedim.
Belli bi sıkıntı var
face olunca ne oluyor face olmayan mi var simdi

Valla bende bilmiyorum. Hirsimdan ne yazdığımı bilemedim:kızgın:. Sonra okuyunca guldum zaten:rolleyes:@arnir

faceniz de değil önce google da
sonra da arkadaşınızın face inde o mail adresini aratın
sizi engellemiştir bir halt yiyorsa arayıp görmeyin diye o yüzden arkadaşınızın face nde aratın

İnternette girdiği herhangi bir sayfa yönlendirmiş olabilir. Kendi hesabını açmadan da facebook'a bağlanabilirsin

Back
X