Baş dönmesi ve mide bulantısı ne zaman başlar

sevgipitircigiii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
114
61
18
34
Merhaba kızlar. Henüz adetime 12 gün var yalnız midem bulanıyor ara ara ve ani hareketlerde baş dönmesi var. Çok mu erken sizce bence öyle çünkü. Aynı şeyleri yasayan var mı yine de çok merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌹

Kişiden kişiye belirtiler değişir bende baş dönmesi yaşamadım mide bulanması da öğrendikten sonra yaşadım 🙂 filmlerdeki gibi olsun isterdim 🤣😂

Merhaba kızlar. Henüz adetime 12 gün var yalnız midem bulanıyor ara ara ve ani hareketlerde baş dönmesi var. Çok mu erken sizce bence öyle çünkü. Aynı şeyleri yasayan var mı yine de çok merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌹
Canim tabi kisiden kisiye degisir fakat bu kadar erken sanmiyorum en azindan adet gununde veya sonrasinda olabilir yani mesela benim gecikmemin 10.gununden baslamisti

Ben adetimden 4 5 gün önce akşamları mide bulantısı yaşıyordum hâlâ da devam ediyor 😅

Benim 9. Hafta başladı 14 de bitti

Bir arkadaşımın 0 bulantı 0 kusma 0 baş dönmesi hamilelik boyunca

Diğer arkadaşının hep bulantı hep kusma hamilelik boyunca

Kişiden kişiye belirtiler değişir bende baş dönmesi yaşamadım mide bulanması da öğrendikten sonra yaşadım 🙂 filmlerdeki gibi olsun isterdim 🤣😂hahahahhahahahah

Kişiden kişiye belirtiler değişir bende baş dönmesi yaşamadım mide bulanması da öğrendikten sonra yaşadım 🙂 filmlerdeki gibi olsun isterdim 🤣😂
Puhahahahhahaha koptum 😂😂😂

Back
X