iyi akşamlar arkadaşlar, içinden çıkamadığım bir sıkıntım var, tavsiyelerinize ihtiyacım var,
arkadaşlar, 3 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum, sürekli mobbing yaşadım, işten zerre kadar anlamayan bayan bölüm başkanım var ve tüm idareciler onun ağzına bakıyor. bu bölüm başkanı bayanın bir tanede bayan kankası var. tüm gün gelenin gidenin dedikodusunu yapıp müdür yanlarına gelince ellerine dosyaları alıp çalışıyor numarası yapan insanlar bunlar. bizim hakkımızda da( benim ve bir arkadaşım) sürekli yaptığımız işi beğenmeme, hor görme, küçümseme gibi tavırlar sergilerler. neyse idareciler Allahtan iş konusunda gerçeği bildikleri için bize bir tavır alma durumları yok.
sürekli bir laf sokma, arkadan konuşma, dalga geçme durumu var ki, hani öyle durumlar ki, üstüme alsam yok sana değil derler, almasam, bana dendi duygusu
(
ancak ben bu bayanlarla nasıl baş edebilirim, medeni yollarla her türlü cevap vermeyi zaman zaman denedim, başarılı olamadım. görmezden geldim yok saydım onları da dediklerini de, bu sefer de yok saymakla bitmedi hareketleri...
gidip saç baş kavga edesim var, bu bayanın iş yerinde flört ettiği bir bey var, ikisi de evli bu arada, gidip kocasına bile diyesim geliyor bazen, canım yandıkça, ama , o kadar kötü kalpli değilsin diyorum kendime... bi yol gösterin, bir tavsiye verin. Deneyimlerinizi paylaşın...