• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma yeni gelenler dhaa fenasi

Hanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
Bence gelinlik ile gitseydiniz niyetinizi daha iyi anlardı

Tinder evlenmelik koca bulma sitesi değil takılmalık beybi bulma sitesi. Ha takılırsınız aşık olursunuz evlenirsiniz o ayrı ama amacı mutlu yuva değil yani. Adamın amacı doğru sizinki yanlış olmuş. Ayrıca 24 yaşında gencecik kızsınız tinder nedir 🤦🏻‍♀️

Tinder zaten yatak arkadaşlığı sitesi. Niyetin bu değilse neden adamın bir buçuk ayını yedin???
Uyuz oldum sana valla
Niyetin ciddi ilişkiyse tanışmanın bin ayri uygulaması var , git onlarla tanış.
Ama hem tinder kullanıp hem 'evlenmeden olmaz' demen tam bir saçmalık.
Sana birşey diyeyim mi, gerçi şimdi umut olur buradakilere ama söylemeden geçemicem. Benim kuzenim tinderdan bulduğu kızla evlendi. Şuan gayette mutlular. Binde bir ihtimal ama olabiliyor işte bu gibi durumlarda. 😁

Hanimlar ben tinder diye bir siteden 1.5 ay once bir pilotla tanistim neyse her şey güzeldi sevgili olduk fln ilgili alakali cickler almis bana sonra evine çağırdı gittim kahvaltı fln yakınlaşma oldu biraz ikinciye çağırdı tekrardan gittim benimle sex yapmak istedi ama ben daha önce yapmadgm icin istemedim bakiremisin dedi evet dedim adam nerdeyse ağlayacaktı bakireyim diye dedim olmasam senin için sorun olurmuydu hayr hatta daha iyi olurdu daha rahat birseyler yaşardık dedi bende dedim ona göre birini bul oda direk bana sende o zman ona göre birini bul dedi eve geldim yine hata mi ettim dedim msjattim erken olduğunu söyledim zman ve ciddi olduğunu bilmem lazm dedim ama sırf sana sahip olmak icin evlenemem dedi hakszlk olur bu bana senide zorlayamama bir şeylere buda sana hakszlk olur dedi beni terk etti bu adamin amacı sizce sadace sexmiydi?
E soylemis ya seks istiyorum sende bakiresin ben evlenmek istemiyorum demis iste daha ne desin adamcagiz gayet durustce soylemis.
Yapma etme sana yazık olur demis resmen🤒

Ben tindera sevişecek eleman aramak için giriliyor diye biliyorum ama... Pilot da büyük ihtimal o yüzden girdi. 😌

Tinder evlilik uygulamasi degil, bildigim kadariyla sevismek icin tanisiliyor orada. İstisnalar duydum o ayri.
Madem cinsellik dusunmuyorsunuz, koca ariyorsunuz tinderda tanisip adamin evine niye gidiyorsunuz? Boşuna zaman kaybi yaratmissiniz hem kendinize hem adama...

Sana birşey diyeyim mi, gerçi şimdi umut olur buradakilere ama söylemeden geçemicem. Benim kuzenim tinderdan bulduğu kızla evlendi. Şuan gayette mutlular. Binde bir ihtimal ama olabiliyor işte bu gibi durumlarda. 😁
Benim de tinderdan tanışıp sevgili olan, yillardir aynı evde yasayan, evlenen arkadaşlarım var.
Ama hiç biri 'bakireyim,sevisemem' dememiştir:)
Amacına uygun kullanıp zamanla 'ne kadar iyiyiz,devam edelim' demislerdir

Pilot olduğundan eminmisiniz? Görünüşe göre tek niyeti sizinle beraber olmakmış ? Tabi böyle olmayabilir de insanları bu şekilde yargılamak ta yanlış bunu zamanla anlayabilirsiniz. Ama takıldığım bir nokta var , mesleği pilot ve tinderden arkadaş araması , zira çok gezen gören bir pilot icin gerçek hayatta arkadaş bulması hiç te zor degil ....

Benim de tinderdan tanışıp sevgili olan, yillardir aynı evde yasayan, evlenen arkadaşlarım var.
Ama hiç biri 'bakireyim,sevisemem' dememiştir:)
Amacına uygun kullanıp zamanla 'ne kadar iyiyiz,devam edelim' demislerdir
Evlenmeden olmaz :KK8:

Back
X