Başa bela ollan çatlaklıklar

Ftma_elf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
1
4
1
26
Arkadaşlar mrb doğum yapalı 3 yıl oldu hamilelik sırasında 10 kilo aldigim için çok çatlaklar var sizce ne kullanirsam gečer maalesfki hamilelik doneminde nemlendirici bile kullanmadm :(

Ben dogum yapali 4 ay oldu. Hamilelik esnasinda allerji yaptigi icin krem, losyon, dus jeli kullanamadim. Dogumdan itibaren bio oil catlak yagi kullaniyorum. Her gun ama, dustan sonra. Mor catlakliklar kirmiziya donusur gibi olmustu, simdi baya yok olmak uzereler. Acayip memnunum, bi de bole seylere inanmam pek acikcasi ama bende ise yaradi cok net. Tavsiye ederim Cok da bereketli bi sey. En kucuk boyundan almistim, hala bitmedi mesela.

Geçmez canım.. Birşey kullansan da vücudun catlamaye elverişliyse çatlardı yine de.. Ne yazık ki çatlağa çözüm yok.. Beyazlar ama geçmez.

Arkadaşlar mrb doğum yapalı 3 yıl oldu hamilelik sırasında 10 kilo aldigim için çok çatlaklar var sizce ne kullanirsam gečer maalesfki hamilelik doneminde nemlendirici bile kullanmadm :KK43:

Fazla kilo almamissin ki bir sey kullanmadigin icin olmus. Ben 22 kilo aldim ama catlagim yok duzenli lierac kullanmistim. Guzellik salonlarinda tedavisi var midir acaba danismak lazm

Catlak güzellik merkezlerinde siliniyor canim. Instagramdan bak istersen olumlu sonuç alan var baya.
Bir de neden kullanmadin ki hamileyken? Cok kilo almamışsın nemlendirmen lâzımdı.

Back
X