başağrısından ölüyorum......

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
116
Diğer
kızlar hamilelik şüphem var ve dr. progestan yüksek çıkınca artık herşey kesinleşinceye kadar sana hap içmek haram dedi hiçbirşekilde hayati tehliken olmadığı sürece dedi........

ama sabahtan beri acayip bir baş ağrım var 3 kere istifra ettim çok kötüyüm başka nasıl geçer bu yada ne bilim hamileler hiçmi ağrı kesici kullanmaz ya eğer hamileysem ben 9 ay boyunca bu ağrıları nasıl çekicem miğren var zaten bende.......

Melekler için biraz sabreden bitanem Kıyamam sizlere
milkshake ateşin nasıl ateş arkadaşım

canım baş agrısına ilaç kullanamıyacaksın ama birtane küçük patatesi soyup halka halka kes üzerine birazcık kahve serp ver başına tek tek koy ve bir tülbentle sar ve uzan bak baş agrısını nasıl çekiyor ben anneme ve kendime uyguluyorum inan dogal agrı kesici oluyor bu arada diger topige yazmışsın bebiş yolda hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin

duş al ,buz koyy

ama 4 aylık ikiz anne adayıyım minoset içebiliyorum sen neden içmiyon tansiyonunu ölçtür bide

canım sen karanlık bi odaya geç sessiz olsun ama bide başına şöyle bi tülbenti sıkıca sarıp uyumaya çalış tatlım çok geçmiş olsun

dr lar hamilelere minoset veriyor.hamile olup da içen arkadaslarım var.ben de 2 haftadır ölüyorum ağrıdan.iş miş yapamaz hale geldim.ama içmiyorum yıne de .dişimi sıkıp katlanıyorum bebeğim için.bunlar da gececek allahın izniyle.

kızlar hamilelik şüphem var ve dr. progestan yüksek çıkınca artık herşey kesinleşinceye kadar sana hap içmek haram dedi hiçbirşekilde hayati tehliken olmadığı sürece dedi........

ama sabahtan beri acayip bir baş ağrım var 3 kere istifra ettim çok kötüyüm başka nasıl geçer bu yada ne bilim hamileler hiçmi ağrı kesici kullanmaz ya eğer hamileysem ben 9 ay boyunca bu ağrıları nasıl çekicem miğren var zaten bende.......

bence yoğurt ayran yada süt gibi bişey deneyebilirsiniz, bedeni gevşettiği için belki faydası olabilir diye düşünüyorum, ayrıcana alttaki alıntı da işinizi görebilir, allah şifa versin vallaha zor, hamilelikte insan çaresiz oluyor, hamilelik bitiyo bu sefer de emzikliyim diye ilaç kullanamıyosunuz, yeni doğum yaptığım zamanlarda başka bi rahatsızlık yüzünden hastanelik oldum antibiyotik kullandım, doktor bile çocuk doktorunu arayıp sordu da öyle verdi antibiyotiği, zor oluyo geçmişler olsun, allah bi daha göstermesin, hayırlısıyla bebelerinize kavuşursunuz inşalllah
- Ardıçın rendelenmiş meyveleri sirke içine koyup bekletildikten sonra bir bezle alınıp üzerine sarılırsa baş ağrılarını giderir.

- Ayçiçek yağı içilmez ama gargara olarak kullanıldığında uykusuzluk, kronik baş ağrısı ve asabiyete iyi gelir.

- Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu baş ağrısını keser.

- Karabiber, tarçınla karıştırılarak kullanılırsa baş ağrısını giderici etki yapar. Ihlamurla kaynatılınca da sancı kesici etkisi vardır.

- Limon suyu bir su bardağı kahve içine sıkılıp içilirse baş ağrısına etkili olur.

- Muzun içindeki magnezyum baş ağrısı ve kramplara karşı etkili olur.

- Nane çayı ve üzerlik otu baş ağrılarına iyi gelir.
ALINTIDIR.

Canım bende hamıleyım hamile kalmadan hergün basım agrıyodu hamıle oldugumu ögrendım sımdı arada agrıyor ama cok kötu oluyorum bugun dr. Mınoset verdı. Yen etkısı yokmus benım uyguladıgım yontem vede ise yarıyor 3 parca pamuga karabıberı döküyorum ustune kolanya sonra tülbentle basımı sarıyorum vede çok iyi geliyor zamanla azalıyomus agrılar bebisler icin her katlanıyoruz artık sevgiler:)))))))))))))9

Canım çok geçmiş olsun doktorunu ara bence bendede agrı olmuştu gebelik varsa dedim minoset içebilirsin dediama degilmişim tabi ...
Hamileymişsin hayırlı olsun diger topikte okudum

arkadaşım çok çok geçmiş olsun ama önce bebegin için tebrik edeyim seni analı babalı dogsun büyüsün hayırlı bir evlat olsun inşallah.agrıya gelince biraz dişini sık daha erken içme ben hamile degilim ama ben bile artık agrı kesicileri içmiyorum allahımda içirttirmesin minoset aldım bende regli agrısı için hani olurda üstne kalırım diye ama minosette o pis agrıyı geçirmiyor yaa.sıcak duş iyi gelir ve loş odada yatman iyi olur tekrardan geçmiş olsun.

canım baş agrısına ilaç kullanamıyacaksın ama birtane küçük patatesi soyup halka halka kes üzerine birazcık kahve serp ver başına tek tek koy ve bir tülbentle sar ve uzan bak baş agrısını nasıl çekiyor ben anneme ve kendime uyguluyorum inan dogal agrı kesici oluyor bu arada diger topige yazmışsın bebiş yolda hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin

a.sa.sa.sa.sa.s

Aynen katılıyorum...Az önce eşime yaptım şimdi uyuyor mışıl mışıl...İlk başta çok anlamsız gelsede yarım saat sonra farkediceksin faydasını.Ben ilk yaptığımda hiç ihtimal vermemiştim ama yarım saat sonra uçup gitti ağrı,şok oldum...Gebeliğin çok yeni diye vermemiştir ilaç belki,yoksa ebelikte içilebilen ilaçlar var tatlım korkma ama sen doktorunun sözünden sakın çıkma...

Bu arada hayırlı uğurlu olsun,Rabbim hayırlısıyla sağlığınızla tamamına erdirsin,tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin..

Geçmiş olsun,sevgiler...

canlarım benim iyiki varsınız cevaplarınız için çok teşekkür ederim her zaman uygulayacağım fakat ben çalıştığım için burda bunları yapmam çok zor evde olsaydım bunları tek tek denerdim ama malesef çalışıyorum dr. giderken bile izin alamıyorum anca hafta sonlarına denk getirmeye çalışıyorum dr. gitmeyi...... bu bebişi ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz rabbim inşallah bir aksilik olmadan sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder ve rabbim olmayan evlat hasretiyle yanan benimgibi herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin hamile olanlarada eliayağı düzğün hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin..... bebişim için katlanırım her acıya her zorluğa yeterki o beni bıkakmasın benimle olsun bu sefer allahıma emanet inşallah içimdedir beyaz meleğim kelebeğim sanırım ben ultrasonda görmeden inanmayacağım hala..............

canım bende 33 haftalık hamileyim ben parol kullandım bu süre içinde doktoruna danış bence içebilirsin yoksa çok zor biliyorum tansiyonunada bak bi

minosette parasetamol olduğu için gebelikte rahatlıkla kullanılabiliyor. ben çok başım ağrıdığında kullanıyorum. bir de kahve içmek iyi geliyor.

canım dün minosetin prospektüsünü okudum gebelikte kullanılmamalıdır diyor..... evde vardı hatta içmedim o yüzden.....

:1hug:

:1hug:canım benim bende 15 haftalık hamileyim.ve bendede migren var.öldürmüyor ama süründürüyor bizi.ancak ben ilk ayimdada kullandim.doktorum tamol verdi.cok hafif bir agrı kesiciymiş.birde minoset ama doktorunuza danışın.ben bunları kullanıyorum.ama sizin doktorunuz izin verirmi bilmiyorum.bu isimler reklama girermi onuda bilmiyorum.ama yardımcı olmak istedim canım.allahım acil şifalar versin.:Saruboceq:

selam arkadaşlar bendede hamilelik şüphesi var bekliyoruzz normalde baş ağrım hiç olmaz ama bu ara baş ağrıları öldürüyor beni bu hamile olabileceğim anlamına geliyor olabilir mi????????

canım dün minosetin prospektüsünü okudum gebelikte kullanılmamalıdır diyor..... evde vardı hatta içmedim o yüzden.....

2 tür mınoset var bırı hamılelıkte kullanılyor.doktorunasor yazsın sana.bu arada bende de maalesf mıgren var.2 hafta önce 48 saat boyun ağrıyla beraber kustum.en sonunda 2 lt serum verdıler hastanede.dr um ağrı için de hem kabadan hem serumdan ağrı kesıcı verdı ama banamısın demedı.böyle illet bişi bu migren.allah hepimizin yardımcısı olsun...:CüvCüv:

Back
X