başağrısından ölüyorum......

Canım bende hamıleyım hamile kalmadan hergün basım agrıyodu hamıle oldugumu ögrendım sımdı arada agrıyor ama cok kötu oluyorum bugun dr. Mınoset verdı. Yen etkısı yokmus benım uyguladıgım yontem vede ise yarıyor 3 parca pamuga karabıberı döküyorum ustune kolanya sonra tülbentle basımı sarıyorum vede çok iyi geliyor zamanla azalıyomus agrılar bebisler icin her katlanıyoruz artık sevgiler:)))))))))))))9
Arkadaşım üzerinden çok zaman geçmiş ama yazmadan edemedim. Benim de hamilelik şüphem var. Bende de migren var. Dün gece ağrıdan ve mide bulantısından içim dışıma çıktı. Söylediğin yöntemi uyguladim, tamamen kesmedi ama inan çok rahatlattı ağrimi. Mide bulantısı için de zorla da olsa bir kaç lokma ekmek yedim. Gece 3-4 gibi ancak dalmisim. Tabi bu migren denen şey de 2-3 gün sürüyor saolsun. Bu sabah yine yaptım, yine azalttı. Senden Allah razı olsun yaaaa! Nasıl makbule geçti, anlatamam. Gece ölücem sandım da, kendime geldim. Şimdi bebeğin de büyümüştür. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Darısı başımıza olsun. İnşallah okursun yazdığımı. Çok çok teşekkürler :)))

Konu çok önceden açılmış ama teşekkür etmek için üye oldum. Önce pamuğa karabiber ve kolonya dökmeyi sonra da patatesi denedim. Şu an baş ağrım yok denecek kadar az. Tülbentle sıkmak mı iyi geldi yoksa karabiber veya patates mi bilmiyorum ama çook teşekkür ederim

Back