başak burucyum. ama onun başaklığı benimkini bastırdı vallaSen ne burcusun?
başak erkekleri genelde dediğim dedik en iyi ben bilirimcidir benim tüm tanıdığım başak erkeği öyle çıktı :)Canim ben kendim basak burcuyumbenim erkek kerdesim de basaktir,gayet sakin,olgun ve hicte kaprisli degil yani nerden bu kaniya vardin?ayrica butun basak erkekleri de bir degildir mutlaka,ama kapris ve basak burcu pek alakasi yok bana gore,yukseleni nedir acaba?aslinda iliskilerde cokta burclarla falan degerlendirmek pek te saglikli degil bence cunku bire bir burcun ozelliklerini tasiyana denk gelmedim ben
ben detaycıyım pek detaycı değil o ama başaklar genelde kaprisli be bencil oluyor erkeğivalla eski sevgilim başaktı çokda romantikdi :))çok detaycı ve kıskanç oluyorlar ama bence ideal erkek yani
evet evet o talihsiz bendimSeninkinin sorunu bence anakuzulugu. Kaprisinin sebebi de odur.
Yilbasi muhabbeti senindi di mi yanilmadim.
Burclara inanmiyorum ben ya.
Ikizler erkegine de iyyy diyolar.
burçların da karakterlere etkisi çok oluyor ben inanıyorum tamam tamamen burca bağlamak doğru değil ama burçların özelliklerii yansıyor benceBurçlar tamamen doğru olsaydı,ne ailesine ne ekonomik durumuna hiç birşeye gerek kalmadan burcuna bakar evlenirdik.Her başak burcu olan erkeğin özelliği aynı olamaz ya. Bana saçma geliyor.
Eşimde oğlumda kova burcu ama zıt karakterler.Şimdi yükselen burç diyeceksiniz,yemezler.burçların da karakterlere etkisi çok oluyor ben inanıyorum tamam tamamen burca bağlamak doğru değil ama burçların özelliklerii yansıyor bence
bende yükselene pek sıcak bakmıyorumEşimde oğlumda kova burcu ama zıt karakterler.Şimdi yükselen burç diyeceksiniz,yemezler.
Ben de burclarin insanlara etki ettigi noktalar olabildigini düsünüyorum..
Tanidigim bi basak burcu erkegi var,cok bencil ya..varsa yoksa kendisi..mükemmelliyetci ve detaycilar..
Iki basak genellikle uyumludur ama bazen ayni kutuplar birbirini itebilir..
Ama sizin durumunuz burc degil de baska bi is gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?