Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül başak burcu erkeği !!!

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
kızlar başak erkeğiyle evli, sevgili , nişanlı olan varmı ? ve hem kendisi hem ilşkisinde ki erkek başak olan var mı ? ne gibi zorluklar yaşadınız ..
başak erkeği kadar kaprisli erkek tanımadım ben !

Seninkinin sorunu bence anakuzulugu. Kaprisinin sebebi de odur.
Yilbasi muhabbeti senindi di mi yanilmadim.

Burclara inanmiyorum ben ya.

Ikizler erkegine de iyyy diyolar.

Canim ben kendim basak burcuyum:KK66:benim erkek kerdesim de basaktir,gayet sakin,olgun ve hicte kaprisli degil yani:KK64:nerden bu kaniya vardin?ayrica butun basak erkekleri de bir degildir mutlaka,ama kapris ve basak burcu pek alakasi yok bana gore,yukseleni nedir acaba?aslinda iliskilerde cokta burclarla falan degerlendirmek pek te saglikli degil bence cunku bire bir burcun ozelliklerini tasiyana denk gelmedim ben:KK69:

valla eski sevgilim başaktı çokda romantikdi :)):cool: çok detaycı ve kıskanç oluyorlar ama bence ideal erkek yani :KK68:

Burçlar tamamen doğru olsaydı,ne ailesine ne ekonomik durumuna hiç birşeye gerek kalmadan burcuna bakar evlenirdik.Her başak burcu olan erkeğin özelliği aynı olamaz ya. Bana saçma geliyor.

Canim ben kendim basak burcuyum:KK66:benim erkek kerdesim de basaktir,gayet sakin,olgun ve hicte kaprisli degil yani:KK64:nerden bu kaniya vardin?ayrica butun basak erkekleri de bir degildir mutlaka,ama kapris ve basak burcu pek alakasi yok bana gore,yukseleni nedir acaba?aslinda iliskilerde cokta burclarla falan degerlendirmek pek te saglikli degil bence cunku bire bir burcun ozelliklerini tasiyana denk gelmedim ben:KK69:
başak erkekleri genelde dediğim dedik en iyi ben bilirimcidir benim tüm tanıdığım başak erkeği öyle çıktı :)
bende başak burcuyum iki başak çok zıtlaşıyor

Burçlar tamamen doğru olsaydı,ne ailesine ne ekonomik durumuna hiç birşeye gerek kalmadan burcuna bakar evlenirdik.Her başak burcu olan erkeğin özelliği aynı olamaz ya. Bana saçma geliyor.
burçların da karakterlere etkisi çok oluyor ben inanıyorum tamam tamamen burca bağlamak doğru değil ama burçların özelliklerii yansıyor bence

Ben de burclarin insanlara etki ettigi noktalar olabildigini düsünüyorum..

Tanidigim bi basak burcu erkegi var,cok bencil ya..varsa yoksa kendisi..mükemmelliyetci ve detaycilar..

Iki basak genellikle uyumludur ama bazen ayni kutuplar birbirini itebilir..

Ama sizin durumunuz burc degil de baska bi is gibi geldi..

Ben de burclarin insanlara etki ettigi noktalar olabildigini düsünüyorum..

Tanidigim bi basak burcu erkegi var,cok bencil ya..varsa yoksa kendisi..mükemmelliyetci ve detaycilar..

Iki basak genellikle uyumludur ama bazen ayni kutuplar birbirini itebilir..

Ama sizin durumunuz burc degil de baska bi is gibi geldi..

ayyy annesi problemde :D ama başaklığınıda yapıyor bencil çook bencil

Back
X