Allah bağışlasınIki bucuk aylik oglum başak burcu :) sanirim nasil yetiştirilirse öyle olacak
Affetmiyor , o dogruTitiz,şüpheci,affetmez,öldürmez süründürür
Mutluluğunuz daim olsun. Bende akrebim. Baba olarak nsıl başak erkeği , çocuklarına düşkün mü ? Çocuklarıyla diyalogu nasıl ?Eşim Başak burcu,kızımda Başak ben de akrep burcuyum.Titizdir(aileden de öyle görmüş yetişmiş),inattır (illallah ediyorum inadından artık)ne neden niçin sürekli sorgular(azda meraklıdır çünkü),kendi şahsına münhasır(hayırsa kesinlikle hayırdır,evetse evetdir düşünceleri kat’i ve nettir)yapı olarak sessiz ve mülayim ama inadı yetiyor herşeye, ve tabiki yetiştirilirken ki ve aile yapısı belirliyor karakteri daha çok.
Zeki miydi pekiArkadaşımın sevgilisi başak burcu. Her ayrıldıklarında kızın bi arkadaşını ayarttı. Zamanında bana da y.vşadı sağolsun. Kız bunlara rağmen affetti.
En ufak tartışmada büyütüp illa hırsını intikamını alacak şeyler yapıyodu çocuk. Başka kızlarla düşüp kalkıp resim video atardı intikamcı kinci pisliğin tekiydi. Daha fazla uğrasamadım kızlada görüşmeyi kestim zaten oda aptal balık burcuydu. (Bende balığım)
Velhasıl burçlar tamam gerçek birşey, genel özellikleri kişide gerçekten vardır ama karakter başka birşey. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet. Zekasını fırlamalığa kullanıyordu. :)Zeki miydi peki
Tesekkurler canimAllah bağışlasın
Amin teşekkürederim.Evet bir kızımız var ve nerdeyse iş dışındaki tüm zamanını ona ayırır.Geceleri pek uyumadığı için onunla oynamaktan iki üç saatlik uykuyla işe gidiyor geneldeMutluluğunuz daim olsun. Bende akrebim. Baba olarak nsıl başak erkeği , çocuklarına düşkün mü ? Çocuklarıyla diyalogu nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?