Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak erkeği hakkında

netjulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
103
22
13
38
Önceki konumda okuduğunuz özne bir basak erkegi , konu burada :
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/12-yil-once.1038988/

Başak erkeğinin karakteri nasıldır ? Hayata karşı bakıs açıları nedir?
Affeder mi ?
Aşk hayatı nasıldır ?

Eminim ki bir çoğunuz başak erkeği ile iletişimde bulundunuz ? Onlarda gördüğünüz özellikler nelerdir ? En cok hangi burcla anlaşırlar. Ben akrebim.

Karşıdakinin iyi ya da kötü yanlarını etkileşimde olduğu kişinin tavrı da belirler ama.
Ayrıca eğitimi,yaşadığı sosyal çevre,ailesi de önemlidir.
Genel özellikleri zaten burç sayfalarında yazar ama onlarda bile işte budur denmez.
Tanıdığım iki başak erkeği var,
Birisi eşi için ölüyor,her işe yardımcı olur ,seve seve bitiremez,
Diğeri de ölse de başkasıyla olsam düşüncesinde,arkasından çevirmediği iş yok.

Burç dediğimiz şeylerin herhangi bir bilimsel temeli var mı? Bu tür şeyler üzerinden bir insan hakkında değerlendirme yapılmaz.

Odun,titiz ve biraz asabi olurlar. Ama soyle boyle olurlar diyerek on yargili davranmamak lazim. Yetisme tarzi, kulturu, aile yapisi bunlar burçtan daha cok etkili karakterin olusmasinda.

Erkek kardeşim başak burcu,ama çok mülayim,sessiz,sakin,kendi halinde bir insandır....

Eşim Başak burcu,kızımda Başak ben de akrep burcuyum.Titizdir(aileden de öyle görmüş yetişmiş),inattır (illallah ediyorum inadından artık)ne neden niçin sürekli sorgular(azda meraklıdır çünkü),kendi şahsına münhasır(hayırsa kesinlikle hayırdır,evetse evetdir düşünceleri kat’i ve nettir)yapı olarak sessiz ve mülayim ama inadı yetiyor herşeye, ve tabiki yetiştirilirken ki ve aile yapısı belirliyor karakteri daha çok.

Eşim Başak burcu,kızımda Başak ben de akrep burcuyum.Titizdir(aileden de öyle görmüş yetişmiş),inattır (illallah ediyorum inadından artık)ne neden niçin sürekli sorgular(azda meraklıdır çünkü),kendi şahsına münhasır(hayırsa kesinlikle hayırdır,evetse evetdir düşünceleri kat’i ve nettir)yapı olarak sessiz ve mülayim ama inadı yetiyor herşeye, ve tabiki yetiştirilirken ki ve aile yapısı belirliyor karakteri daha çok.
Mutluluğunuz daim olsun. Bende akrebim. Baba olarak nsıl başak erkeği , çocuklarına düşkün mü ? Çocuklarıyla diyalogu nasıl ?

Sen bu adamı takıntı yapmışsın açıklamışsın hislerini reddetmis burçla felan olacak şey değil bu işler.
Baska taliplerinle ilgilen bence

başak 1
terazi 2 kaç kurtar kendini burçları resmen ben hayatımda bu 2 erkek kadar dengesizini görmedim

Arkadaşımın sevgilisi başak burcu. Her ayrıldıklarında kızın bi arkadaşını ayarttı. Zamanında bana da y.vşadı sağolsun. Kız bunlara rağmen affetti.

En ufak tartışmada büyütüp illa hırsını intikamını alacak şeyler yapıyodu çocuk. Başka kızlarla düşüp kalkıp resim video atardı intikamcı kinci pisliğin tekiydi. Daha fazla uğrasamadım kızlada görüşmeyi kestim zaten oda aptal balık burcuydu. (Bende balığım :D)

Velhasıl burçlar tamam gerçek birşey, genel özellikleri kişide gerçekten vardır ama karakter başka birşey. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Arkadaşımın sevgilisi başak burcu. Her ayrıldıklarında kızın bi arkadaşını ayarttı. Zamanında bana da y.vşadı sağolsun. Kız bunlara rağmen affetti.

En ufak tartışmada büyütüp illa hırsını intikamını alacak şeyler yapıyodu çocuk. Başka kızlarla düşüp kalkıp resim video atardı intikamcı kinci pisliğin tekiydi. Daha fazla uğrasamadım kızlada görüşmeyi kestim zaten oda aptal balık burcuydu. (Bende balığım :KK70:)

Velhasıl burçlar tamam gerçek birşey, genel özellikleri kişide gerçekten vardır ama karakter başka birşey. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Zeki miydi peki :bicak:

Mutluluğunuz daim olsun. Bende akrebim. Baba olarak nsıl başak erkeği , çocuklarına düşkün mü ? Çocuklarıyla diyalogu nasıl ?
Amin teşekkürederim.Evet bir kızımız var ve nerdeyse iş dışındaki tüm zamanını ona ayırır.Geceleri pek uyumadığı için onunla oynamaktan iki üç saatlik uykuyla işe gidiyor genelde

Back
X