başak öğretmene destek olabilir miyiz?

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
kadınlar kulubunun değerli üyeleri başak öğretmenimiz mardin midyat pelitli köyünde çok zor şartlar altında görev yapmakta.kendisi ankaralı.öğrencileri için yardım çağrısı yapmış lütfen ona kulak verelim el uzatalım anaokulu öğrencileri için
diş macunu temizlik maddeleri fon kartonu grafon kağıdı elişi kağıdı giysi oyuncak atkı- bere eldiven çorap çamaşır kitap puzzle peluş oyuncaklar toplayıp gönderebilirsek çok sevinirim yeniyılda mutlu çocuklar yaratmak amacıyla birleşelim

adres PELİTLİ KÖYÜ İLK ÖĞRETİM OKULU
MİDYAT MARDİN

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Merhaba;
Öncelikle bu işe aracı olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Ana okulundaki öğrenci sayısını öğrenmem mümkünmüdür?
Çocuk diş macunu vs. gönderirken eksiklik yaşanmasını istemem.
Birde kargoyu direk okul adına gönderdiğimizde Başak Hanıma ulaşırmı?
Özelden msj yazamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Saygılarımla
:nazar:

15 kadar yollarsanız sanırım yeterli olur adres de bu şekilde ilginize çok teşekkür ederim

kadınlar kulubunun değerli üyeleri başak öğretmenimiz mardin midyat pelitli köyünde çok zor şartlar altında görev yapmakta.kendisi ankaralı.öğrencileri için yardım çağrısı yapmış lütfen ona kulak verelim el uzatalım anaokulu öğrencileri için
diş macunu temizlik maddeleri fon kartonu grafon kağıdı elişi kağıdı giysi oyuncak atkı- bere eldiven çorap çamaşır kitap puzzle peluş oyuncaklar toplayıp gönderebilirsek çok sevinirim yeniyılda mutlu çocuklar yaratmak amacıyla birleşelim

adres PELİTLİ KÖYÜ İLK ÖĞRETİM OKULU
MİDYAT MARDİN

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Merhaba arkadaşım mesajını yayınladığın gün görmüştüm ancak ayarlayabildim bişeyler başak öğretmene iki koli göndermek istiyorum fakat için de 3 yaş erkek çocuğuna uygun kıyafet de var(oğlumun eşyalarından ayırdım)oyuncaklarda kendisine ulaşabileceğim bir numara varsa göndereceklerim uygun mu?sormak istiyorum.umarım mesajımı görüp bana hemen cvp yazarsın..

ilgilenen tüm arkadaşlara ve size teşkkür ediyorum ama 3 yaş çok ufak olur 5 - 6 yaş ve üzeri gerekiyıor.

Back
X