- Konu Sahibi mor_salkim
yaa kıslar ben başak burcuyum nişanlım aslan burcu bizim ilişkimiz nasıl olur yalnız hani şu bazı sitelerde olan yorumu yazmayın onu okudum farklı yorumlar bekliyorum sizin tecrübeniz vardırr bilginiz vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başaklar mı aslana katlanıyormuş vah vah!Siz aslana sorun en azından bizim ne olduğumuz belli,değişken başaklar dışardan ne kadar dengesiz göründüğünüzün farkında mısınız?
Neye napıcağınız belli değil çok olmadı yakınlarda iki başak kadını öldürecektim kendimi çok zor kontrol ettim en sinir olduğum burçların başında geliyor aslan kadınının işi olmaz başakla..Dır dır bu kadar çok konuşup sürekli eleştirir mi insan ya dışarıdan bakıldığında ne kadar sakin görünüyorlarsa tanışınca cır cır böceği gibi kafalarına tavayla vurasım geliyor.Kendilerinide bi halt sanıyorlar orijinal olamayan insan grubu.Tutucu dar kafalı kendi eleştirildiğinde yarılan ama başkalarına ağzına geleni söyleyen huzursuz diken üstünde oturan soğuk nevaleler..Sürekli mantıkla hareket ederler ruhsuz görünürler oh içim rahatladı..Başak erkeğinde çekiciliğin kırıntısı var mı bakınız örnekler :Rafet el roman ,ufuk(izel-çelik-ercan üçlüsünden),uğur dündar,müşfik kenter,cüneyt arkın,burak kut...kesinlikle hayyyıııırrrrrrrrr!Fiziksel görüntü demedim cazibe demek istedim..
Bir de aslan erkeklerine bakalım:Robert de niro,Robert redford,erol büyükburç,dustin hofman,bill clinton,orhan gencebay...nası çekiciler di mi?