• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak ve Yengeç Sizce Uyumlu mu ?

Simgeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
8
0
86
Almanya
Kendiniz basak esiniz veya erkek arkadasiniz yengec burcu olan varmi? Benim erkek arkadasim yengec burcu cok kiskanc biri, ve duygusal hareket ediyor, ben daha cok mantigimi ön planda tutarak hareket ederim, dolayisiyla tartismalar kacinilmaz oluyor...

bende başak sefgilim yengeç burcu sefgiliim mantıklı bense cılgın ama başak ve yengec ilişkisi süper yengeç duygusal , düşünceli ,ağırbaşlı , romantik basaksa dediğim dedik , herseyin mukemmel olmasını isteyen , sevdiğine fazlasıyla değer veren kişilik ben çook çılgındımm askım benii sakinleştirdiiiii bitanemiii çookk sefiyoomm inş. böle devam ederr!!:asigim::asigim::asigim:​

ben yengeç o başak burcuydu aşık oldum süründüm resmen bir yerde okudum eğer bir başak burcuna aşıksanız ağlamak için yeterli sebebiniz vardır yazıyordu gerçektende öyleymiş biraz melankoliksiniz bence ama süper bir ilişki oluyor bence birbirini tamamlama var çünkü inişler çıkışlar sıcak tutuyor ilişkiyi bence yengeçler kıskanç evet kabul ediyorum seven kıskanır değil mi ama Şeniz sırnaşık şey a.s.

ben bu burç uyumlarına inanmıyorum
o mu karar vericek uyup uymadığımızı canım :)

dünyada 70 milyon insan varsa 70 milyonda kişilik vardır burçlara takılmayın derim :)

bende başak burcuyum:) bu arada kızlar biz başaklar biraz süründürmeyi seviyormuyuz acaba:) ama bazen kendi huylarımdan nefret attiğim zamanlar oluyor. çok ince ayrıntıları düşünüyorum. başak burcuysanız boğa erkeği tam sizlik. 7 senedir hergün 1000 kat daha seviyorum aşkımı ve allah nasip ederse 15 gün sonra geliolar istemeye:))

ben bu burç uyumlarına inanmıyorum
o mu karar vericek uyup uymadığımızı canım :)

dünyada 70 milyon insan varsa 70 milyonda kişilik vardır burçlara takılmayın derim :)

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM. BEN BAŞAK BURCUYUM EŞİM OĞLAK. TÜM KAYNAKLARDA ÇOK UYUMLU BİR ÇİFT OLDUĞUMUZ HATTA BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILDIĞIMIZ SÖYLENİR :1no2: AMA BİZ SİYAHLA BEYAZ -- YER İLE GÖK KADAR ZIT KİŞİLİKLERİZ senağlama.

ben yengeç o başak burcuydu aşık oldum süründüm resmen bir yerde okudum eğer bir başak burcuna aşıksanız ağlamak için yeterli sebebiniz vardır yazıyordu gerçektende öyleymiş biraz melankoliksiniz bence ama süper bir ilişki oluyor bence birbirini tamamlama var çünkü inişler çıkışlar sıcak tutuyor ilişkiyi bence yengeçler kıskanç evet kabul ediyorum seven kıskanır değil mi ama Şeniz sırnaşık şey a.s.

yapma yaa senağlama ben de yengeç burcuyum erkek arkadasım başak. 20 gün oldu başlayalı, şu an çok iyiyiz inşallah böyle devam eder:1rolleyes:

yengeç başak ii bi uyum dioLAr;kendim yengecim erk arkadaşım başak ve umarım herşey iyi gider yanLız başak burcu erkeği kendini kaptırmaktan korkuyormuş gibi bir izLenim verior bana buna katıLAnLAr var mı yoksa benimkinn mi huyu böLe:D

bu arada yengeç burcu erkeği çok iidir çok duygusaL oLur ama birazda tembeL oLur bende yengeç bayanıyım ama yengeç erkeğinin bu kadar aşırı duygusaLLığına katLanamadım bide tembeLLiğinee::S benden söLemesş ama kişiden kişiye göre değişir tabi onu biLemeem:)

ben basak burcuyum esim yengec.hiçççççç ama hiççççççç anlasamayız.cok zıt karakteriz.nasıl neden evlendik hala bilmiyorum.sanırım zıt kutuplar birbirini cekti

bu konular yükselenlere göre değişir ayrıca burçlar üç gruba ayrılır
birinci grup yengeçler
ikinci grup yengeçler
üçüncü grup yengeçler gibi

bunlar doğum günlerine göre ayrılır dolayısıyla her yengeç burcu birbirine benzemez kişinin ismi de karekterini etkiler

illa şu burçla anlaşabilirim diye bir şey yok

slm kizlar ben basak burcuyum bir zamanlar bende bir yengec burcu tanidim aman allah korusun olamaz benim icin tabiki diyerlerine allah huzur versin diyorum

bizim ortak konumuz ikimizde gülmeyi seversiz ama birbirimizi güldüremedik

ayrica bogalar danda hic hoslanmam canim

ama oglak lar süper uyar sadece bir beraberlikte deyil arkadas anlamindada

sevgilerle

benim sevgilimde yengeç.2yılı geçti uymlu sayılırız ama 2 yılı doldurana kadar az tartışmadık allahtan biraz tanıdık birbirimizide kavgalar azaldı.o çok duygusal romantik, bense mantıkçı gerçekçi ve eleştirel.yengec rahatına düşkün bense işi bitirmeden asla oturmam.ama yengeç gibi eşler lazım başaklara ya değilse bize katlanmak biraz zorrr...

ben başak eşim yengeç 34 senedir çok iyi gidiyor eşim çok duygusal ve evine bağlı tam bir evcil her yönüyle harika iyikide onunla evlenmişim hayatımın erkeği onu çok ama çok seviyorum o benim tek ve son aşkım ))

bende basak burcuyum erkek arkadasimda yengec aslinda cok uyumluyuz ama tartistigimiz zaman biz nasil uyumluyuz diye soruyorum kendime :))))

Back
X