• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Başakşehir bakıcı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi lazzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lazzo

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
20
1
286
İstanbul
Başakşehirde 1.etapta ikamet eden evime gelebilecek beş yaşındaki kızıma bakacak ve ev işleri günlük temizlik ütü ve yemeğimi yapacak bakıcı arıyorum.
Tercihan lise mezunu, yaşı olgun, tecrübeli ve küçük çocuğu olmayan.
Haftaiçi 07.30 ile 19:00 arasında çalışacak, kızım seneye anaokuluna başlayacak onu okula getirip götürecek kalan zamanda da ev işlerini yapacak, sorumluluk sahibi, güvenilir

ismim dilek ************* tel no sabah sekiz buçuktan sonra arayabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
önümüzdeki ay başakşehire taşınıyoruz. şuan çalışmıyorum ama şubat ayında işe dönmem gerek ve bakıcı arıyorum. oyakkent civarında ikameti bulunan, ve o tarihte 1 yaşına basacak olan kızıma bakmaya gönüllü tecrübeli, referans verebilecek abla arıyorum. şuan oturduğum semtte bakıcılar 600 tl alıyor, ben de bu kadar verebilirim. bu arada memurum ve haftasonları çalışmıyorum. bakıcı sadece 5 gün gelecek

önümüzdeki ay başakşehire taşınıyoruz. şuan çalışmıyorum ama şubat ayında işe dönmem gerek ve bakıcı arıyorum. oyakkent civarında ikameti bulunan, ve o tarihte 1 yaşına basacak olan kızıma bakmaya gönüllü tecrübeli, referans verebilecek abla arıyorum. şuan oturduğum semtte bakıcılar 600 tl alıyor, ben de bu kadar verebilirim. bu arada memurum ve haftasonları çalışmıyorum. bakıcı sadece 5 gün gelecek

henüz erken biliyorum ama insanın evladı söz konusu olunca herşeyi çok önceden planlamak istiyor insan. bi tanıdığı olan, tavsiyede bulunmak isteyen varsa başakşehirde bebek bakımına dair her türlü bilgiye ihtiyç duymktayım şuan. kızımı bakıcıya teslim etmek istiyorum işe başlaldığımda, kreş ihtimali mecbur kaldığımda başvuracağım bir ihtimal. o yüzden şimdiden ön araştırma yapmak istiyorum, hatta güvenebileceğim biri olursa şimdiden anlaşmak. hatta taşınır taşınmaz da işe başlayabilir kişi, bu durum konuşulur.

henüz erken biliyorum ama insanın evladı söz konusu olunca herşeyi çok önceden planlamak istiyor insan. bi tanıdığı olan, tavsiyede bulunmak isteyen varsa başakşehirde bebek bakımına dair her türlü bilgiye ihtiyç duymktayım şuan. kızımı bakıcıya teslim etmek istiyorum işe başlaldığımda, kreş ihtimali mecbur kaldığımda başvuracağım bir ihtimal. o yüzden şimdiden ön araştırma yapmak istiyorum, hatta güvenebileceğim biri olursa şimdiden anlaşmak. hatta taşınır taşınmaz da işe başlayabilir kişi, bu durum konuşulur.

Merhaba ben onurkentte oturuyorum sizin için uygun olurmu bilmiyorum fakat ıhtıyacım oldugu için yazıyorum 6 aylik bebegım var evımde bebegınıze bakabılırım ..eger tanısmak waıle ortamımı gormek ıstersenız görüsebılırız bebegim olmadan once muhasebe bolumunde calısıyordum umarım sızde bana yardımcı olursunuz 2 bebege bakabılrmıyım dıye lutfen tereddut etmeyın kendıme guvenıyorum ucretıde 600 degl 450 olarak kabul ederım

sevgili sevdabak bebeklerimiz yaşıt benim kızım da 8.5 aylık ikisine bakmak çok zor olur + ben kendi evimde olsun kızım bu kadar küçükken evden çıksın istemyorum bundan dolayı teklifniz bana uymuyor. ilginize teşekkür ederim yine de.

daha önce hangi semtteydin bilmiyorum ama söylediğin fiyat çok düşük benim arkadaşım atakentte 3 yaşında çocuk bakıyor 900+yol

daha önce hangi semtteydin bilmiyorum ama söylediğin fiyat çok düşük benim arkadaşım atakentte 3 yaşında çocuk bakıyor 900+yol

ben semtin piyasasını yazdım ayrıca ben memur olduğumu da yazdım memurların maaşından haberdarmısınız? oturup çocuğuma kendim bakarıım en güzeli olur ama şartlar izin vermiyor.ev borcumuz var. neyse çok güvenilir bir kreş buldum kameralardan sürekli takip edebiliosun çocuğunu, eve de yakın daha güvenilir geldi fiyatı da çok uygun bakıcılara göre ancak birkaç ay daha ben büyütücem kızıımı kreş için erken henüz. saygılar

ben semtin piyasasını yazdım ayrıca ben memur olduğumu da yazdım memurların maaşından haberdarmısınız? oturup çocuğuma kendim bakarıım en güzeli olur ama şartlar izin vermiyor.ev borcumuz var. neyse çok güvenilir bir kreş buldum kameralardan sürekli takip edebiliosun çocuğunu, eve de yakın daha güvenilir geldi fiyatı da çok uygun bakıcılara göre ancak birkaç ay daha ben büyütücem kızıımı kreş için erken henüz. saygılar

merhabalar hanne..sizinle aynı durumdayız.acaba başakşehir de bu güvenilir kreş neresidir?ve ayrıca 4 aylık bir bebeğe bakabilirlermi ve fiyat olarak ne verdiler.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba,

bende başakşehirde oturuyorum. şu an 1,5 yaşında kızım var ve 2. bebeğimi bekliyorum. 1,5 yaşındaki kızımın gittiği kreşten memnun değilim hem büyük kızımı hem de 4 aylık olunca vereceğim bebeğim için güvenilir kreş bakıyorum. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

İzninizle ben de konuya dahil olmak istiyorum, Kayaşehirde bakıcı veya yardımcı arıyorum. Haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma. Bebeğim 3 aylık.

İzninizle ben de konuya dahil olmak istiyorum, Kayaşehirde bakıcı veya yardımcı arıyorum. Haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma. Bebeğim 3 aylık.

Merhaba bende iş arıyordum mesajınızı gördüm. Ben Başakşehirde oturuyorum. Kızmeslek lisesi çocukgelişimi mezunuyum ayrıca sosyalhizmetler ikinci sınıf öğrencisiyim. İki kızım var. Eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz.

Merhaba bende iş arıyordum mesajınızı gördüm. Ben Başakşehirde oturuyorum. Kızmeslek lisesi çocukgelişimi mezunuyum ayrıca sosyalhizmetler ikinci sınıf öğrencisiyim. İki kızım var. Eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz.

gördüğüm bir ilanı paylaşmak isterim hanımlar

Doç.Dr.Genel Müdurü asiste edecek
Yönetici Sekreteri -Asistanı Arıyoruz

hocaya gelen telefonlara bakacak
diksiyonu duzgun
word-excel bilen
bayan asistan

işyerimiz başakşehir metro durağına yakındır.( 150 mt) ayrıca tam önünde iett otobüs durağı vardır

maaş 700 tl + HER AY aylık başarı primi olup, ortalama aylığınız; en az 1000 - en çok 2000 tl gelmektedir.

müracat resimli cv ile tifconsultingist @ gmail .com

Son düzenleme:
Merhabalar,

Başakşehir 2nci etapta oturan evime gelebilecek bir bakıcı arıyorum. Oğlum 1 yaşında hafta içi sabah 6 ile akşam 6.30 arası evimde bakılacak. Hiç bir şekilde ev işi yemek vs talep etmiyorum sadece oğlumla bu saatler arası ilgilenecek samimi ve güvenilir bir kişi olmalı. Tecrübeli ve istekli olması benim için önemli.

İlgilenen benimle iletişime geçebilir mi?

Teşekkürler..

Merhabalar,

Başakşehir 2nci etapta oturan evime gelebilecek bir bakıcı arıyorum. Oğlum 1 yaşında hafta içi sabah 6 ile akşam 6.30 arası evimde bakılacak. Hiç bir şekilde ev işi yemek vs talep etmiyorum sadece oğlumla bu saatler arası ilgilenecek samimi ve güvenilir bir kişi olmalı. Tecrübeli ve istekli olması benim için önemli.

Teşekkürler..
merhabalar hanne..sizinle aynı durumdayız.acaba başakşehir de bu güvenilir kreş neresidir?ve ayrıca 4 aylık bir bebeğe bakabilirlermi ve fiyat olarak ne verdiler.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar,

bende bakıcı arıyorum.

Teşekkürler..

Back
X